| Theatevil0987 a întrebat:

Daca iau anticoncepționalele Logest inainte de a incepe cm se poate întâmpla ceva? Având dereglari hormonale o luna vine, o luna intarzie si asa mai departe. Luna asta nu mi-a venit si as vrea sa incep sa le iau.

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Citeste cu atentie explicatiile prezentate in raspunsul urmator. In privinta pastilelor anticonceptionale (AC), trebuie sa stii/sa afli ca NU exista anticonceptionale MAI BUNE sau MAI SLABE, insa AC -ul folosit trebuie sa fie POTRIVIT organismului fiecarei femei in parte. Pastila AC este printre cele mai sigure si eficiente metode contraceptive care poate fi folosita de o femeie fiindca AC-ul ii garanteaza/ofera o eficienta este de peste 99% si nu prezinta riscul accidentelor care apar des in cazul folosirii prezervativului. Conform statisticilor efectuate pe plan mondial, prezervativul garanteaz doar o eficienta de 84%, si din acest motiv se apreciaza/considera ca este cea mai ineficienta metoda contraceptiva dintre cele existente/folosite la ora actuala. INSA ATENTIE, folosirea pastilelor AC se face numai la undicatia unui medic ginecolog si NUMAI dupa ce este efectuata o consultatie ginecologica prealabila, care consta in palparea profesionala a sanilor, efectuarea testului de coagulare a sangelui si analizele hormonale necesare efectuate de catre medicul ginecolog. Acesta pe baza rezultatelor obtinute va reusi sa schiteze un PROFIL HORMONAL propriu/unic, cu ajutorul caruia va reusi in deplina cunoastere si siguranta sa aleaga tipul de AC potrivit de a fi folosit, adica AC-ul care se pliaza cel mai bine pe activitatea hormonala proprie, dintre cele peste 40-50 de marci existente in farmacii. Medicul ginecolog explica si indica momentul propice de a se incepe folosirea lor, precum si modul corect de administrare a pastilelor AC, deoarece doar asa prin respectare intrutotul, a instructiunilor producatorului si cele ale medicului, produsul selectat va oferi protectia contraceptiva MAXIMA de peste 99, 4%. Folosirea pentru prima data a pastilelor AC este permisa NUMAI/DOAR in primele 5 (cinci) zile de MENSTRUATIE. Multa sanatatea!

4 răspunsuri:
| alina2k18 a răspuns:

Mai bine te duci la medicul ginecolog sa iti spuna el ce si cum.
Nu lua de capul tau anticonceptionale.

Răspuns utilizator avertizat
| Theatevil0987 explică (pentru alina2k18):

Am uitat sa mentionez ca mi-au fost prescrise de o doamna doctor de la endocrinologie facand analize.

| Theatevil0987 explică (pentru Violleta2022):

Nu am luat antibiotic si sunt prescrise de doctora pe baza analizelor de sange. Am uitat sa mentionez.