| DeeaDede1010 a întrebat:

Daca iubitul nu m-a dezvirginat, e posibil sa fi ramas insarcinata?!
Adica a fost penetrare, dar nu m-a dezvirginat. Trebuia sa imi vina ciclul ieri, dar mi-a curs foarte putin, si azi nimic.

14 răspunsuri:
| P4rAd0x a răspuns:

Buna. Nu, nu este posibil. Ati avut macar contact sexual?

| DeeaDede1010 explică (pentru P4rAd0x):

Da

| P4rAd0x a răspuns (pentru DeeaDede1010):

Si a ejaculat?

| DeeaDede1010 explică (pentru P4rAd0x):

El spune ca nu s-a intamplat nimic... dar eu tot nu sunt linistita.

| JoookkkeeeRRR a răspuns:

Daca nu ati folosit protectie s-ar putea sa va treziti cu un bebe

| DeeaDede1010 explică (pentru JoookkkeeeRRR):

Chiar daca nu m-a dezvirginat?

| Freya1 a răspuns:

Daca totusi ai avut o sangerare mica sanse sa nu fi gravida sunt. Daca ati facut protejat nu cred ca ar trebui sa iti faci griji daca nu s-a rupt prezervativul. Daca ai avut contact sexual virgina nu mai esti orcum.Mergi ia un test de sarcina de la farmacie si vezi atunci

| DeeaDede1010 explică (pentru Freya1):

Nu ne-am protejat...de asta imi e frica

| Freya1 a răspuns (pentru DeeaDede1010):

Daca el a ejaculat afar posibil sa nu fi daca inautru nu stiu ce sa zic.Cel mai sigur e sa faci un test de sarcina iar daca e doar o liniuta ai scapat

| JoookkkeeeRRR a răspuns (pentru DeeaDede1010):

Intege, virgina nu mai esti ca ai avut contact sexual

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca te-a penetrat, automat te-a dezvirginat.Tu vrei sa zici ca nu ti-a rupt himenul, dar asta nu inseamna ca nu poti sa fii insarcinata

| mihai69 a răspuns:

Da. Și dacă a fost penetrare, nici virgină nu mai ești.
Există risc de sarcină, dacă a ejaculat acolo (sau pe vulvă) și erai în perioada fertilă. Himenul NU e mijloc de contracepție! Asta în caz că a rezistat, deși nu cred.

| Emilian65 a răspuns:

Daca a fost o penetrare, a fost si dezvirginare. Despre sarcina nu poate fi vorba.

| Viitorulapropiat a răspuns:

Cata lumea isi da cu parerea. Dacă a introdus penisul in vaginul tau, s-a dus virginitatea indiferent daca ti-a rupt sau nu himenul, daca te-a lăsat gravidă sau nu. Ce treaba are dezvirginarea cu copilul? Daca ati facut-o neprotejat si aveai ciclu, sarcina usoara, daca nu, norocul tau.