Stai linistita draga mea.Sunt rare cazurile in care chiar se intampla chestia asta plus ca daca te dezvirginai iti dadeai si tu seama nu era asa whatever! Eu zic sa mergi la un ginecolog ca sa stai linistita insa sunt 90% sigura ca esti tot virgina asta daca nu ai intretinut relatii sexuale pana acum. Si permite mi te rog sa i raspund si feciorului de mai jos care indirect a sustinut k o femeie care nu mai e virgina e curva! Total gresit dragul meu...a fii curva inseamna a nu avea principii si respect de sine ori daca fac dragoste cu partenerul meu cu care probabil am o relatie de durata si cu care simt k e ceva de viitor mi se pare un cadru romantic care probabil ma face sa il iubesc mai mult si sa constat daca e compatibil cu mine sau nu! Sau ai fii fericit sa te mariti cu o femeie si sa constati apoi k sunteti compatibil 0? Nu mai traim pe vremea lu' buna sa ne casatorim din obligatii si virgini cu totii.Helloooo!
Depinde. In mod normal o dezvirginare doare si e probabil sa curga si sange, nu obligatoriu. Dar, cine stie? In nebunia extazului tau este posibil sa te fi autodeflorat fara sa realizezi. Conteaza, de exemplu, daca au fost repetate miscarile astea in profunzime si forta cu care ai actionat.
Depinde de adancimea vaginului tau. in mod normal este nevoie de 10cm pentru a rupe himenul! Sunt f rare cazurile de dezvirginare cu degetul! Mergi la un medic ginecolog si vei afla raspunsul intrebarii tale!
Daca te-a durut si ti-a curs sange, da. Daca nu, nu.Eu cred ca te opreai daca simteai himenul cu tegetul...si cati baieti nu isi baga mana la fete si nu dezvirgineaza.Deci,slabe sanseIncearca sa te masturbezi in exterior, sa ai orgasm clitoridian.E mai simplu si mai sigur.
Nu numai esti.ce-i vei spune iubitului tau cand vei fi intrebata de ce nu esti virgina? ce faci cand vei vrea sa fii ceruta in casatorie si multi te vor parasi fiindca te vor crede o curva obisnuita? ca te-ai dezvirginat cu destul? cine naiba va crede asa ceva? fiindca daca esti virgina, toti baietii te vor considera de neatins si ceva deosebit.nemaifiind nu esti decat o oarecare, de care-i plina lumea.
Asa e toti baietii vor arunca cu cuvinte grele si pietre in ea,o vor arata cu degetul si mai ales pffff o vor rastigniiiiiiii! jessuseeeeeeeeeeeeeee,tu auzi ce spui? asta e mentalitatea oamenilor de tip turma,oamenilor din Romania,nu asta e important la un om/o fata,important este personaltatea acestora, sinceritatea capabilitatea de accepta oamenii din jur asa cum sunt fara sa rada sau sa dea dovada de un comportament inuman, ca in jungla.De ce la baieti nu e la fel? eu sincer nu pot considera un baiat de "neatins"daca e virgin,sau nu il pot considera un "curvar,nenorocit, smecher, si bla bla bla"daca nu e virgin.tu asta crezi despre fetele care nu sunt virgine? ca sunt curve obisnuite? cum sunt curvele neobisnuite? si despre fetele virgine ce crezi? ca sunt deosebite? ca o floricica nu?
Daca ai intretinut raporturi sexuale, adica penetrarea vaginului de catre penis, nu mai esti virgina!
Blue october? ai vreo problema cu virginitatea? esti insarcinata? dar casatorita esti? tatal copilului este in preajma ta? dar esti fata sau esti baiat? fiindca esti cam haotic in postari dar incurajezi pe altele sa faca ori ce ai facut tu, ori cam ce ai vrea tu sa fie.numa realitatea nu.iar xeu are nevoie de ceva real, a urmarilor masturbarii ei si desvirginarii cu destul.traiesc si muncesc intre barbati, care povestesc multe si au fu.t si mai multe si stiu.ai dreptate cu acceptarea si cu mentalitatea,mai mult as vrea sa nu fie asa cum zici, despre aruncatul cu cuvinte grele, si alte acuze.dar pana va gasi un om care sa o iubeasca si sa o respecte asa cum e se va lovi de ce i-am spus.si tu stii ca asa e.
Mai fetito Pentru a dezvirgina o fata iti trebuiesc 12 cm... avand in vedere ca u nu ai 12 cm in deget sigur mai esti virgina
anonim_4396 întreabă: