| CinevaAnonimă a întrebat:

Daca o.b-urile sunt pentru virgine, de ce simt dureri daca le folosesc? Uneori durerile duc pana la lacrimi, asta ce inseamna?

6 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

God, dacă n-am auzit de 100000000 de ori întrebarea asta.
POŢI folosi OB-uri, chiar dacă eşti virgină. Poţi folosi OB mini, care e ultra-mega-super micuţ, chiar şi OB normal, pentru că e fizic IMPOSIBIL să te dezvirgineze. Poate dacă ai fi o pisică.
Cât despre toate aberaţiile gen "faci febră / te doare aia aia aia", sunt vrăjeli, spuse de fete care n-au folosit OB-uri.
Recomand tampoanele OB din toate punctele de vedere: sunt igienice, nu te deranjează, nu simţi că ai purta pampers cum se poate întâmpla cu absorbante, practic nu simţi că eşti la menstruaţie.

https://:///...i-fundita/

| CinevaAnonimă explică (pentru RAY):

Raspunsul nu prea are legatura cu intrebarea. Daca esti barbat, cum poti sa stii ce simte o fata? Eu simt dureri enorme, dar toti spuneti ca nici nu se simte. Acele dureri nu-s iluzii, stiu ce vorbesc.

| RAY a răspuns (pentru CinevaAnonimă):

Eu am incercat sa te ajut cum am putut, ai dreptate nu pot sti ce simti, dar de ce nu folosesti tampoane si
obe urii?

| CinevaAnonimă explică (pentru RAY):

Am fost nevoita in cateva situatii sa folosesc Ob-uri. In general, nu le folosesc.

| HazelEyes77 a răspuns:

Renunta la ele daca ai dureri mari cand le folosesti. Nimeni nu ti impune sa utilizezi o.b-urile si opteaza pentru absorbante. Nimic mai simplu. Nici eu nu sunt fana lor si tind sa ti dau dreptate : si eu am simtit un discomfort mare cand le am incercat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doamne fereste OB urile nu sunt pentru virgine in niciun caz. NU ar trebui sa bagi nimic acolo atata timp cat esti virgina.