God, dacă n-am auzit de 100000000 de ori întrebarea asta.
POŢI folosi OB-uri, chiar dacă eşti virgină. Poţi folosi OB mini, care e ultra-mega-super micuţ, chiar şi OB normal, pentru că e fizic IMPOSIBIL să te dezvirgineze. Poate dacă ai fi o pisică.
Cât despre toate aberaţiile gen "faci febră / te doare aia aia aia", sunt vrăjeli, spuse de fete care n-au folosit OB-uri.
Recomand tampoanele OB din toate punctele de vedere: sunt igienice, nu te deranjează, nu simţi că ai purta pampers cum se poate întâmpla cu absorbante, practic nu simţi că eşti la menstruaţie.
https://:///...i-fundita/
Raspunsul nu prea are legatura cu intrebarea. Daca esti barbat, cum poti sa stii ce simte o fata? Eu simt dureri enorme, dar toti spuneti ca nici nu se simte. Acele dureri nu-s iluzii, stiu ce vorbesc.
Eu am incercat sa te ajut cum am putut, ai dreptate nu pot sti ce simti, dar de ce nu folosesti tampoane si
obe urii?
Renunta la ele daca ai dureri mari cand le folosesti. Nimeni nu ti impune sa utilizezi o.b-urile si opteaza pentru absorbante. Nimic mai simplu. Nici eu nu sunt fana lor si tind sa ti dau dreptate : si eu am simtit un discomfort mare cand le am incercat.
Am fost nevoita in cateva situatii sa folosesc Ob-uri. In general, nu le folosesc.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: