| roberta_9182 a întrebat:

Daca se poate sa-mi raspunga Brigaela, stiu ca ea e in acest domeniu, dar puteti sa raspundeti si ceilalti, am nevoie de pareri. Am 18 ani, sunt virgina, dar acum vreo 2-3 luni am facut peeting cu prietenul meu si m-a atins cu penisul acolo jos si de atunci nu mi-a mai venit menstruatia. Tin sa precizez ca nu am avut-o niciodata regulata si sunt si racita. Nu am semne ca as fi insarcinata, dar totusi mi-e putin teama pentru ca uneori imi simt burta foarte mare si parca de cateva zile am si ameteli, cam de cand mi-a zis mama ca ma duce la ginecolog. Am fost la ginecolog acum cateva zile si m-a controlat, mi-a bagat degetul in fund si mi-a apasat pe burta si a zis ca am amenoree secundara si ca nu am ovarele dezvoltate suficient. Acum, intrebarea mea e urmatoarea: as putea totusi sa fiu insarcinata si medicul sa nu-si fi dat seama? Va rog, nu va bateti joc, dar chiar sunt ingrijorata. Multumeschappy

4 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu esti insarcinata, dar ai o problema de sanatate care trebuie tratata. Amenoreea secundara este ceva foarte serios, daca nu primesti tratament repede, vei ramane cu ovarele incomplet dezvoltate si nu vei putea avea copii.
Stiu ca nu iti dau vesti bune, dar raspunsul este: nu esti insarcinata, trateaza-ti urgent problema endocrinologica.

| DevilLife a răspuns:

Nu esti insarcinata.ca sa fii, partenerul trebuie sa fii ejaculat in vaginul tau...De ce nu va interesati inainte sa faceti chestii de genul asta...

Stai linistita. Explicatia la intarzierea menstruala este faptul ca esti racitahappyTrateaza raceala, e foarte periculos sa o treci cu vedereastraight faceiti spun din propria experienta

Bafta

| RB26DETT a răspuns:

Pai gandeste-te ca daca tot bagi in seama chestia asta tu iti faci rau cu puterea mintii iti controlezi corpul cu cat te gandesti ca te doare burta cu atat te doare mai tare cu cat te gandesti ca plangi, incepi si mai tare nu te mai gandi eu am avut probleeme cu apendicita da nu a fost adevarat, ma gandeam ca ma doare si de asta ma durea!

| HeckerTerorist a răspuns:

Sa si ca nu e gluma. daca te doare burta si cateodata te simti umflata e posibil sa fii ramas insarcinata. daca esti insarcinata u decizi ce e de facut