| SuntMidu a întrebat:

Bună! De 2 luni vorbesc cu o fată, iar în timpul ăsta am fost în spital și încă sunt, iar eu am realizat ca nu am aceleași sentimente pentru ea. Și mi-e frică să-i zic, deoarece o s-o rănesc mult și simt ca greșesc în fața lui Dumnezeu dacă fac asta. Dacă îi zic adevărul, dar o s-o rănesc mult, Dumnezeu mă va pedepsi?

Răspuns Câştigător
| dullcat a răspuns:

Buna.Trebuie sa ii spui adevarul, fara perdea. Daca prelungesti starea aceasta cand ea de fapt are sentimente, mai rau faci.De ce? Pentru ca acele sentimente vor tot creste pe masura ce astepti.Ai vazut prin filme cum cineva is rupe un os la mana sau cam asa ceva, apoi si-l pune dintr-o singura miscare la loc? Doare enorm pe moment pentru personajul in cauza, dar e mai rapid si eficient asa decat sa stai cu mana in ghips, in spital.

Nu, nu te va pedepsi Dumnezeu.Tu trebuie oricum sa faci alegerea rationala, de bun simt pentru ca asa este moral, nu din frica bazata pe religie/credinta.

8 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Eu cred ca fetei nici nu ii pasa de tine

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum sa te pedepsească Dumnezeu ca spui adevărul? Mai ales în situația asta. Minciuna L ar fi supărat pe Dumnezeu, nu adevărul

| MMP2000RO a răspuns:

Spune-i într-un mod diplomat, civilizat și sincer după ce ieși din spital. Nu prelungi agonia (poate are încă sentimente pentru tine, deci e bine să nu amâni mărturisirea fiindcă o vei răni mult mai tare creându-i speranțe / așteptări false).

| FindMyName a răspuns:

Trebuie sa ii spui exact ce simți, dacă nu o placi. spune-i.

| bogdanbucur a răspuns:

SA imi fie cu iertare dar dupa intrebarile puse pe aceasta platforma reiese ca te-a pedepsit dumnezeu si pentru ce nu ai facut si pentru ce ai facut pana acum, eu zic sa te feresti.