| AndreeaDeea9998 a întrebat:

Bună, de 3 ani sunt impreuna cu iubitul meu..Am facut o cu el prima data in 2018, mi-a curs putin sange..Totul ok si normal.
Acum 2 seri in timpul actului sexual am avut o sangerare puternică...m-am cam speriat...am lasat-o asa, s-a oprit dupa ceva timp.
Acum noaptea asta cand am facut-o iar...din nou a aparut aceasta sangerare.
Ce se intampla?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

In acest caz a devenit absolut necesara si obligatorie consultatia ginecologica. Cu cat te vei prezenta mai repede cu atat va fi mai bine. In astfel de situatii nu se poate da nici cu parerea si nici cu presupunerea. Este absolut necesara consultatia ginecologica. Multa sanatate!

5 răspunsuri:
| Catalin77945 a răspuns:

Trebuie sa mergi la un medic, si cam rapid.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

In mod normal nu ar trebui sa se intample asta. Si daca nu ar trebui, atunci un consult la medic nu strica.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai mai mai, complicata situatie. Si crezi ca noi fara a te consulta, a sti ceva despre trecutul tau, stim ce mama naibii ai?
Mergi la medic, si mai lasa sexul ca atata va ardeti la 19 ani pe unde apucati(santuri, canale, sub poduri, pe poduri, in cuiburi de gaste) si va bagati ce va vine la mana in vagin (cozi de matura, matura, mopul, castraveti, gogosari, vinete, ardei, masline, alune), mai bine v-ati gasi si alte ocupatii, zic si eu.

| Emilian65 a răspuns:

Mergi de urgenta la un medic ginecolog pentru a vedea care sunt cauzele acestor sangerari.

| AndreeaDeea9998 explică (pentru anonim_4396):

Ne am căsătorit BAI ASTA asa ca ciocul mic