Multumesc frumos! Am inteles! E un mare noroc, totusi sa fi asa, dar munca si sarcinile si copilul te mentin pe linie si te echilibreaza! Stilurile voastre atat de diferite, totusi, v-au adus impreuna si v-au mentinut atat de mult timp, paradoxal, si totusi. Atractia speciala e ceva de-a dreptul fascinant in astfel de cazuri! Daa, poate putin relache ar da rezultate si liniste interioara.
Sa reiterez?! Ar fi chiar redundant!
Salut! Imi pare rau pentru tine.Meriti mai mult.Relatia cu amantul a inceput pentru ca ai cautat ce nu ai gasit acasa.Cumva amantul s-a transformat in sot(la nivel comportamental). Daca nu-l mai vrei desparte-te si gata.Clean cut. daca vrei 'acasa' intoarce-te spasita si da-i o sansa sotului(daca el ti-o mai da tie). Luati-o de la inceput.Sotul se va simti bine ca te-a recastigat si-l va durea mai putin faptul ca i-ai pus coarne.
Cat despre amant poti sa-ti schimbi numarul de telefon sau sa-l blochezi pe al lui.Il vezi-treci pe langa el ca si cum ar fi un necunoscut.Iti vorbeste mergi mai departe si nu scoate un cuvant.E greu, dar ce vrei?
Stiu, greu de crezut.
te anunt ca trebuie sa stai la rand, am si pe altii dornici sa-i domin.
ia-ti bon de ordine si asteapta.
beausingurlamasamea întreabă: