| Greeneyes4469 a întrebat:

de 5 ani am un amant, amandoi suntem casatoriti. Amandoi avem copii, el doi, eu unul. Eu am 40 de ani el 38. Aratam este adevarat amandoi cu 10 ani mai tineri. Relatia a fost foarte infocata, eu fug, el vine mereu dupa mine, eu ma impiedic, si ma face sa ma intorc. A facut multe gesturi frumoase dar si multe de nesimtit, motivand ca este imatur si nu realizeaza de ce ma deranjeaza niste chestii banale. Ne-am cunoscut la job, colegi, eu a trebuit sa las jobul ca sa nu ne compromitem. Presiunea psihica m-a anihilat si am demisionat. Ne-au prins pe rand si sotii, dar tot nu ne-am despartit. Zice ca nu poate fara mine, dar cred ca doar sexual este atasat de mine.In rest nu simt din partea lui grija si caldura cu care m-a obisnuit sotul meu care este usor patern cateodata, dar care nu ma mai atrage absolut deloc ca barbat, ci doar din pdv intellectual, pentru ca avem despre ce discuta. Cu amantul mi-as fi dorit sa am parte macar de putin romantism in relatia aceasta chinuita si obscura, dar nici asta nu exista, a devenit fad si lipsit de sens totul. Inainte era mai pasionant, acum este anost, dar recunosc ca atractia este inca f vie. Insa ma revolta nesimtirea lui de care nu isi da seama. Bineinteles ca nu are niciun gand de viitor cu mine, supranumita si femeia vietii lui, dragostea vietii lui happy. M-a obosit si m-a uzat relatia dar viata este foarte gri fara el. Iar alt barbat nu mai poate exista in afara lui pentru mine, asta este clar. Sincer am suferit cum nu vreti sa stiti, an dupa an... Urlam de disperare... Nu este usor orice ar spune muierile moraliste. Nu stiu cum sa fac sa ma rup definitiv de el fiindca este clar ca nu ma implineste prin nimic o legatura sexuala. Am cautat ceva ce nu aveam acasa. Si acest lucru nu era sexul. Acum sunt profund nefericita si dezgustata. Insa pana nu demult mi-as fi dat viata pentru un an trait cu el intr-o relatie normala, atat de mult mi-am dorit. Acum trag catre casa din ce in ce mai mult, am fost prea mult timp absenta. Vreun sfat?

Răspuns Câştigător
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Multumesc frumos! Am inteles! E un mare noroc, totusi sa fi asa, dar munca si sarcinile si copilul te mentin pe linie si te echilibreaza! Stilurile voastre atat de diferite, totusi, v-au adus impreuna si v-au mentinut atat de mult timp, paradoxal, si totusi. Atractia speciala e ceva de-a dreptul fascinant in astfel de cazuri! Daa, poate putin relache ar da rezultate si liniste interioara.
Sa reiterez?! Ar fi chiar redundant!

35 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hmm, stii cu ce zic eu sa incepem?
sa ma ocup de vaginul tau.
ca sigur ti s-au scorojit peretii vaginali de plictiseala de la conversatia anosta si boring a astora de mai sus.

| dragodana a răspuns:

Salut! Imi pare rau pentru tine.Meriti mai mult.Relatia cu amantul a inceput pentru ca ai cautat ce nu ai gasit acasa.Cumva amantul s-a transformat in sot(la nivel comportamental). Daca nu-l mai vrei desparte-te si gata.Clean cut. daca vrei 'acasa' intoarce-te spasita si da-i o sansa sotului(daca el ti-o mai da tie). Luati-o de la inceput.Sotul se va simti bine ca te-a recastigat si-l va durea mai putin faptul ca i-ai pus coarne.
Cat despre amant poti sa-ti schimbi numarul de telefon sau sa-l blochezi pe al lui.Il vezi-treci pe langa el ca si cum ar fi un necunoscut.Iti vorbeste mergi mai departe si nu scoate un cuvant.E greu, dar ce vrei?

| Greeneyes4469 explică (pentru anonim_4396):

Nu mi s-a scorojit nimic inca, totul este perfect

| Greeneyes4469 explică (pentru anonim_4396):

Esti femeie?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Greeneyes4469):

Stiu, greu de crezut.

te anunt ca trebuie sa stai la rand, am si pe altii dornici sa-i domin.
ia-ti bon de ordine si asteapta.