| Acheles a întrebat:

De 6 luni sunt single.De atunci nu am intalnit nicio fata de treaba, doar fitoase.Chair nu mai sunt,sau doar foarte putine? Ma simt singur,am nevoie de o relatie, oare unde sunt fetele de treaba?

12 răspunsuri:
| Kalla a răspuns:

O sa o intalnesti pe cea potrivita, nu-ti pierde speranta si nu crede ca sunt toate fitioase altfel cand o sa intalnesti o fata cum trebuie o sa ai din start o parere urata despre ea si o s-o pierzi.
Succces.

| Acheles explică (pentru Kalla):

Mersi Kalla happy

| krs20kriss a răspuns:

Da fete de treaba se intalnesc mai greu
In ziua de azi toate sunt de bani gata si se cred printese
Nu-ti face griji daca nu ai gasit fata potrivita inseamna ca dumnezeu te pastreaza pentru cineva specialhappy mult success:*

| RAY a răspuns:

Pe centura alea sunt serioase sincer dai banul faci sex cu ele, diferenta intre prostituata si iubita e ca iubita e pe termen lung intelegeti

| SarcasmBoy a răspuns (pentru krs20kriss):

Nu pastreaza nimeni nimic pentru tine, nu mai visati atat.Destinul ti-l faci singur in functie de alegerile pe care le iei in viata. Daca e sa fie atractie intre doua persoana bine daca nu nu.(documentati-va despre legea atractiei)

| krs20kriss a răspuns (pentru SarcasmBoy):

straight face ce ai ma? ce am zis eu ca visez la ceva? eu am langa mine persoana potrivita straight face ....deci cum ziceam tehnologia avanseaza si mentalitatea umana scadelaughing) baii daca nu sti sa citesti cum trebuie intrebarea sau raspunsul nu te mai baga sa plitcisesti oameni pe TPU happy hai ceau

| unknøwn a răspuns:

Single? Ce păcat. fă-te album.
Ia-ţi vreo 7 thailandeze şi fă-ţi harem te-n pi&da lor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da' tu esti ma perfect, ce te face sa crezi ca esti bun pentru genul de fata pe care ti-o doresti? mai puneti-va si intrebarea asta decat sa plangeti cu botul pe labe.

Eu am comentat raspunsul tau, nu intrebarea lui! da mentalitatea scade si prostia creste, asa ca invata sa ai macar un gram de atentie copil plictisit ce esti.Nu trebuie neaparat sa spui cuvantul visat dar din contextul tau asta se intelege, il trimiti pe cel care a pus intrebarea la plimbare practic cu raspunsuri fara logica"are dumnezeu ceva pentru tine special".

In primul rand masoara-ti cuvntele si apropo copil plictisit te-a facut mata pe tine bai retardule straight face laba trista ce esti tu asa vrei sa stai cu o fata baa straight face doamne ce copii handicapati pe TPU straight face Inprimul rand pentru cultura ta generala am mai multe circumvolutiuni decat tine sau decat oricine vrei tuwinking asa c nu te mai da smecher ca daca te intreb ce inseama ''INOCUITATE''habar n-ai, daca ai fi fost tu atent eu i-am scris lui cum e fete de treaba si nu am zis ca visez la print pe cal alb straight face deci tu copil facut pentru alocatie vezi-ti de ale tale, de laba ta trista si nu te mai baga unde nu-ti fierbe oala nu-mi stric IQ pentru un copil la fel de prost ca un peste big grin BAFTA BROlaughing

Invata sa scrii, stai foarte rau cu exprimarea! Iti recomand sa treci pe la cursuri mai des, eventual clasa 1. (Pstonguee TPU nu sunt numai copii cocalari care isi fac poze cu ochelarii de soare in casa la bec).

laughing) vai vai doamne ce te-a dus minte aia mic de gaina sa zicilaughing)) bai PLOZI ca tine mai rar maa serios laughing) du-te frate nu mai stau sa-ti explic tie moartea caprioarei ca nu are rost ( ps :ce te freaca grija pe tine de poza mea? uitat-te la tine ce specie de extraterestu ai la profil la fel ca si tine si nu mai comenta prosteasca ) fiecare cu parerile lui bro laughing)... si apropo eu cred ca tu ar trebui sa te duci mai des da nu la scoala la gradinita eventual clasa 0 laughing ai o minte de copil handicapat laughing) in fine nu stau sa ma cert cu idioti pe TPUhappy