Buna. eu cred ca ti s-a dereglat poate cum ti-ai inceput viata sexuala s-a dereglat, am mai auzit ca sunt unele persoane care nu le vin cate o luna. doua si le vine luna viitoare le vine de de doua ori.Nu stiu ce sa zic mai bine mergi la un control.
La majoritatea femeilor, dupa inceperea vietii sexuale, apare o dereglare a ciclului menstrual.
Plus ca nu ai spus de cat timp iti intarzie...cand trebuia sa iti vina?
Nu cred ca esti insarcinata. Pentru ca v-at protejat si testele nu mint. Probabil ti s-a dereglat, se mai intampla.
Nu cred ca esti insarcinata, iti intarzie din cauza ca ti-ai inceput viata sexuala si corpul tau sufera ceva modificari
Linisteste-te la mine in prima perioada dupa ce am inceput viata sexuala se intimpla foarte des asta dar totul ra ok e firesc asa ceva
In principiu nu esti insarcinata, dar nu exista nici un motiv normal pentru care sa ai o intarziere care sa depaseasca 2-3 zile. Du-te urgent la ginecolog, fiindca situatia poate fi grava
Bună!
E posibil ( uneori ) să întârzie PRIMA menstruaţie după deflorare!
Întârzierea poate fi între câteva zile şi până la o lună, deci, oricum, în luna următoare ar TREBUI să-ţi vină menstra ( chiar dacă nu la aceeaşi dată ).
Deci, NU ai de ce să te îngrijorezi.
Toate cele bune.
Cel mai probabil e o dereglare hormonala sau o raceala. Nu ar trebui sa iti faci griji din moment ce te-ai protejat. Mergi oricum la medic pentru un tratament corespunzator. Sanatate!