Să înșeli nu este o greșeală, ci o alegere. Dorința de a-ți îndeplini o curiozitate este mai mare decât iubirea pe care i-o porți partenerului? Există posibilitatea ca la un moment dat să o faci/ să o facă pentru a-și dubla atenția ce îți/îi este oferită (atenție din mai multe surse). Există posibilitatea ca la un moment dat să-ți/să-și dorești/ dorească să-ți/ să-și demostrezi/ demostreze că încă mai ești / mai este capabil/ă să cucerești/cucerească (de aceea ar trebui să vă cuceriți reciproc zilnic). Într-adevăr, fiecare persoană face dragoste într-un mod diferit, dar dacă nu sunt sentimente pentru persoana cu care o faci, este doar frecare (doar dorință carnală). Dacă îți iubești partenerul așa mult și ai stimă de sine n-ai putea lasa pe altcineva să te atingă, pentru că, te-ai simți scârbită de corpul tau. O persoană care înșală nu-și asumă neîmplinirile din relația pe care o are, și se refugiază în brațele cuiva neîncercând să-și remedieze problemele cu partenerul/ partenera. Dacă îți iubești partenerul nu-i faci rău în mod conștient (nici inconștient). Aveți nevoie de diversiune pentru a nu vă plictisi (să vă stârniți fizic și emoțional, să vă tachinați. Puteți să încercați poziții noi, locuri noi, diferite joculețe.
Nu știu dacă pot trece peste faptul că partenerul m-ar înșela, dar poți săruta buzele persoanei iubite ce au fost sărutate de o alta în timpul în care era cu tine într-o relație?
Așa ceva nu are scuză, dar îți poți găsi resursele necesare interioare de a trece peste (cu el sau fără).
Nu l-as ierta daca ma inseala. Aşa ceva nu se face. Înşelatul este o alegere, nu o greşeală. Dacă eu nu l-am inselat am asteparea ca el sa nu faca asta si daca o face, nu trec peste, nu îl iert si pur si simplu o dau naibii de relatie si imi vad de viata. Nu-s genul care sa fie atrasa de swing dar fiecare cu preferințele lui. Şi da; imi imaginez o viata in care fac sex numai si numai cu un barbat, dar acesta trebuie sa imi acorde atenția de care am nevoie.
Odată ce omul căruia i am dăruit totul, mă înșeală.
Nu mai întreb nimic, închid ușa, arunc cheia. Și mi văd de viața mea.
Nu se merită.
Nu se merită să plângi
Să te gândești "De ce?"
Omul care înșeală persoana care l iubește din tot sufletul și îl vede doar pe el. E o jigodie. Scuza mă, dar aia e.
Swingerii sunt persoane de regula de varsta a 2-a sau a 3-a. Swing-ul NU se practica de catre tineri sau cuplurile tinere sau de cei care au o conduit mult prea morala, etica sau sunt ''plini'' de prejudecati, Pentru a intelege acceseaza si citeste : https://www.bzi.ro/......lui-197044
Inselatul este o alegere, nu o greseala. E un numar de pasi pe care ii faci ca sa ajungi sa inseli. Nu e ca si cum ai face un aluat, o crema, ai pune niste frisca, iar la sfarsit te-ai intreba: "Hmm, de ce un tort? Voiam sa imi platesc facturile". Este o decizie premeditata, fiindca stii care vor fi consecintele. Daca m-ar insela, nu as ierta-o.
Pai, daca tu stai cu cineva de 4 ani si ati avut doar un contact sexual, sansa e mare ca persoana respectiva sa fii calcat stramb.
Nu, cum am aflat ca m-a inselat eject din secunda doi, fara cearta, fara scandal, fara vorbareala si lacrimi si scuze si explicatii, nu ma intereseaza.
Momentan nu-mi imaginez pe nimeni altcineva in filmele erotice decat pe prietena mea, pentru mine e perfect si indeajuns.
In momentul de fata, poate sunt eu prea incuiat/posesiv etc, dar nu mi-as putea imagina prietena cu altcineva.
Nu am avut doar un contact in 4 ani. In 4 ani am facut o doar cu o singura persoana. ( prima si singura din viata mea). Poate nu am formulat eu prea explicit
Atunci cand exista dragoste puternica si adevarata pentru celalalt, este imposibil sa nu-i ramai fidel partnerului de viata!
Dar daca dragostea aia mare, trece prin sula, evident ca va calca stramb si va isnela.
Multi flosesc termenuld e "curiozitate" pentru a-si ascunde actele de infidelitate, cand de fapt, este lipsa de respect si loialitate fata de partner.
Sa stii ca bunicii mei tot asa erau virgini cand s-au cunoscut si nu au facut sex cu alte persoane nu cred ca e okay swingul. Eu nu as putea sa ma uit la partenerul meu cum si-o trage cu alta fata. Bucura-te ca ai o relatie stabila si..sa ai incredere in ea ca te iubeste
tappancs întreabă: