Eu te sfatuiesc sa iti faci un prieten ca nu merge asa. Daca ai ajuns sa te masturbezi cu apa e grava treaba
Nu bre, cand esti excitata mai mult sange este impins catre zona aia asa ca se umfa putin. Dupa ce trece excitarea revi la normal.
Salut presiunea de apa si duritatea produce inflamatia labiilor si de aceea circulatia sangelui la apa calda creste
Pai așa obțin cele mai bune rezultate altfel de masturbare nu mă ajuta.
Dar nu contest ce ai spus legat de iubit
Labiile ''pasaricii'' tale se tumefiaza in acea situatie, ca urmare a faptului ca apa este proiectata cu presiune asupra zonei vulvare si a labiilor in parte, produce un efect similar cu cel al masajului aplicat asupra muschilor in general. Este absolut normal sa se produca efectul de tonifiere a muschilor prin tumefierea lor. Multa sanatate!
Eu zic sa iti cauti un partener de viata si de duș. Este mult mai placut decat ce faci tu.
Așa e, doar că e cam greu. Nu mai vreau joaca. Iar în zilele astea, cam greu găsești pe cineva serios
Mi se pare că nici nu ai căutat. Ai totusi o varstă. Nu te grabesc. Este doar o parere personala.
Îți dai seama că am avut relații și am căutat
Apreciez oricum părerile personale
Tu ma intrebi pe mine sau ce spui este o afirmatie? De fapt, nu raspunde nici nu vreau sa stiu ce naiba spui acolo.
Sabin_Mario_ întreabă: