| Ivaaa a întrebat:

.de cateva zile mi-am inceput viata sexuala si am facut neprotejat insa nu si-a dat drumul in mine...este posibil sa raman insarcinata?

9 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Nu cred

| Alcyon a răspuns:

Da, este posibil. Baietii elimina cand sunt excitati un lichid incolor, ce poate contine spermatozoizi. Nu au cum sa controleze acest lucru, asa ca e posibil sa te trezesti cu o sarcina. Foloseste prezervativul.

| Fatamuntilor a răspuns:

ORICE act sexual neprotejat chiar si fara ejacuare presupune o anumita doza de risc.

| Ivaaa explică (pentru Alcyon):

Doamne ce frica imi este!

| NicoleTheona a răspuns:

Da...chiar daca o faci pentru prima data...si mai ales daca o faci neprotejat.Fa-ti un test de sarcina pentru a fi sigura.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu te alarma!
Mereu cand faci sex neprotejat exista riscul de a ramane insarcinata.
Acum, depinde.Important este sa nu te alarmezi, deoarece stresandu-te, iti induci simptome pe care n-ar trebui in mod normal sa le ai.
Linisteste-te, iar peste 21 de zile de la contactul sexual fa un test de sarcina cu prima urina de dimineata si, indiferent de rezultat, repeta-l peste 2 zile pentru a fi sigura.
O sa fie bine!

| timeea7 a răspuns:

Sunt sanse foarte mici sa ramai insarcinata!

| IngerCazator a răspuns:

Da este riscul de a ramane insarcinata! Cand baietii se excita elimina un lichi incolor numit lichid seminal care contine un pricent mic de spermatozoizo. Deci riscuri sunt dar mai putine. Nu te mai agita asa si du-te la farmacie si ia-ti un test de sarcina, sau daca nu ai bani asteapta pana la prima menstruatie.
Bafta multa :*

caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
sexul neprotejat, dauneaza si cauzeaza riscuri ...sarcini nedorite/bts-uri/stres etc..de unde sti tu ca nu a curs o picatura si in cutiuta ta?
dupa 2 saptamani, poti face un test de sarcina..pana atunci nervi si stres la maxim
O zi bunahappy