Tu te afli intr-o relatie toxica. Cel mai bine e sa renunti acum, altfel risti sa ai cativa ani sau intreaga viata transformata intr-un cosmar.
Tin la el, imi e mai bine cu el decat fara el, nu stiu daca suntem impreuna..ne sarutam ne vedem, dar nu stiu ce sunt toate astea
Daca eu nu il merit? Oare de ce nu merit si eu o data sa am ce imi doresc? Are si el defecte dar eu il iau cu totul, nu tin cont de ele, si chiar tin enorm la el
Buna! Chiar am zambit vazand ca tu il poti accepta cu tot cu defecte. Stiu cum e ideea, iti imaginezi fara el viata nu ar mai avea sens, bla bla... E adevarat, toti trecem peste anumite defecte, dar cerem totusi un minim de respect. Dupa cum observ de aici, imi dau seama ca acest baiat nu prea reuseste sa iti ofere exact ceea ce tu ai nevoie: atentie. Mi se pare ca atitudinea lui e total imatura, mai ales prin faptul ca renunta la conversatie doar pentru ca are o stare de moment si nu stie sa isi gestioneze reactiile. Nu e deloc ok sa te lase asa. Daca tot pretinzi ca ai face sacrificii de dragul relatiei, iti propun o solutie, care consta in maturizarea si tottodata educarea lui. Explica-i frumos ca te deranjeaza starile pe care le are, ca ti-ai dori sa fie mai stabil emotional, ca astfel ti-ar oferi mai mare incredere, ca ai nevoie de protectie si asta nu se poate realiza in absenta lui. Transmite-i cat mai finut ideea ca il vrei barbat. In acelasi timp, demonstreaza-i ca si tu doresti sa te schimbi in bine, incepeti un nou parcurs, ca si cum ati lua-o de la zero. Iarasi, faptul ca ti-e cam frica de reactia lui(ca te-ar bloca, ignora, etc) nu imi transmite prea multa siguranta fata de persoana lui. Inainte sa faci investitii sentimentale, asigura-te ca te poti increde in el si ca si-ar da interesul sa nu te supere. Multa grija sa ai!
Iti multumesc din suflet! Eu i-as spune toate astea dar nu stiu cum sa il iau.nu stiu daca vrea ceva serios cu mine sau vrea doar sa ma f***. Nu stiu ce e cu el, nu stiu nici cum sa il iau sa ii explic eu care sunt mai mica decat el, el are 25 eu 19..cand sunt cu el ma simt eu, nu stiu, eu sunt foarte calma, am rabdare si nu renunt cu una cu doua..sincer mie imi place totul la el, nu ma pot plange mereu s-a comportat frumos dar mai are iesirilea astea. Daca nu fac ce vrea el, desi el nu realizeaza ca nu asa se cere un anume lucru, gata se enerveaza si pleaca.
Te cred, dar tu meriti ceva mai bun. Stiu ca-l iubesti, dar el se pare ca nu te apreciaza asa cum trebuie.
Am patin
Prima care am avut o am iubit-o ca as fi facut orice pentru ea (cand iubesc pe cineva nu îmi bat joc)si ea mo înselat cu unu de a 10-a
Is oameni cărora nu le lasa daca rănesc pe cineva le pasa doar sa fie ei fericiti
Man evident problema este ca o relatie nu este de forma "cel ce kiubeste" si "cel ce e iubit". relatie trebuie sa fie "cel ce iubeste" si "celalalt ce iubeste". daca se abate de la revula asta, iese probleme. a sosit vremea sa iti asumi ce zici ca nu poti. exista alti oameni care s aii iubesti (de ex pe mine dar acum dau doar 1 exemplu.
de ce pui intrebarea? vrei sa te convingem sa ramai cu acea persoana? am impresia ca tiai luat deja o decizie si nu iti pasa ce iti zicem, speri doar sa dai de o persoana care sa fie de acord cu ce vrei tu sa faci ca sa simti ca te sustine cineva.
mult noroc nathalie18
Imi place ca tu constientizezi oarecum ce intentii s-ar putea sa aiba(spun "s-ar putea" fiindca nu il cunosc, si din cate observ nici tu in totalitate). Daca tot ceea ce se doreste e o aventura, ca sa isi hraneasca orgoliul, chiar te rog: NU II OFERI SATISFACTIA. Doar spunand nu, cand simti si spunand da, atunci cand iti doresti iti poti arata si punctul de vedere. Ce ar insemna sa tot decida l in locul tau, sa decida pentru doi, iar tu, umila, sa tot accepti? Nu! Nu conteaza ca e mai mare, ii spui ca vrei sa ai si tu un cuvant de spus. Explica-i ca vrei sa fii inteleasa si ca ti se pare ca daca continui sa tii in tine tot ceea ce te deranjeaza, simti ca te indepartezi de propria esenta. Spune-i ca te simti plina de o energie negativa de fiecare data cand ascunzi ce simti. La sfarsit, mentioneaza ca te simti eliberata, dupa ce i-ai marturisit.
Referitor la ce ar vrea el sa faca (posibil sa faca), ma repet, nu te lasa pacalita. Oricat de mare pare dragostea pe moment, sunt sigura ca vei suferi ulterior si nu merita. Consecintele acestui pacat te pot urmari o viata intreaga, o sa ai impresia ca a luat ce e mai bun din tine, ca ti-a luat esenta, puritatea. Ori? Tu doresti sa o pastrezi pentru alesul tau.