Ca atunci cand esti beat esti dezinhibat si faci toate tampeniile pe care bunul simt te impiedica sa le faci cand esti treaz. Este foarte jignitor pentru fata, din pacate
Eu nu vad unde este jignirea fata de fata respectiva. Tocmai, ca e posibil ca atunci cand esti beat sa faci exact lucrurile pe care nu ai curaj sa le faci atunci cand nu bei peste masura. Poate te gandesti la cineva, dar nu ii scrii din varii motive. Si poate cumva oamenii tind sa fie mai sinceri cand au baut ceva mai mult. Sau nu. Dar am intrebat pentru ca voiam cat mai multe pareri pertinente.
Eu nu consider ca este jignitor. daca e un simplu "Buna, voiam sa vad ce mai faci." mi se pare un gest frumos, inseamna ca ceva l-a determinat pe omul ala sa se gandeasca atunci la mine.
Depinde foarte mult de natura relatiei dintre cei doi. Daca sunt prieteni si baiatul incearca sa fie intr-o relatie cu fata respectiva, atunci inseamna ca ar vrea sa-i spuna mai multe despre cum se simte, dar nu are curaj sa o faca cand este treaz. de aceea foloseste betia ca pretext.
Se gandeste la fata respectiva din diverse motive. Ii e dor, o uraste, vrea sa vorbeasca cu ea si nu are curaj decat in momentul respectiv, vrea sa profite de ea...
Variate sunt multe, acum tu stii care dintre ele se potriveste in situatia ta ^^
Oamenii nu tind sa fie mai sinceri, ci mai nesimtiti cand sunt beti. Faptul ca un baiat nu isi face curaj sa iti scrie cand e treaz, dar o face cand e beat iti arata ca nu respecta deloc. Sigur, nu e jigniotor daca tu nu astepti respect, dar nu m-am gandit la varianta asta. NU confunda sinceritatea cu lipsa de inhibitii, ele sunt foarte diferite. Un baiat care te place si te respecta se va feri de tine cand esti beat (fiindca evident, tu cand vezi un om beat, iti pierzi 99% din respectul pentru el si vei ezita enorm sa ii dai vreo sansa unui care s-a imbatat si s-a mai si expus in starea asta, in loc sa se retraga rusinat). Imi amintesc de primul meu prieten, eram pustoaica, aveam 17 ani si el 21. La o petrecere la care eu nu am mers (eram minora si nu puteam merge la petreceri la care se consuma alcool), a baut (nu mult, dar era neinvatat) si s-a ametit. Cea mai mare grija a lui a fost sa nu il vad eu, le spunea tuturor obsesiv: ma, eu o plac pe fata asta, sa nu ma vada asa ca mi-e rusine.
Acum tu stii ce vrei de la baiatul respectiv, daca e ok ca se imbata si ca nu se rusineaza de asta, eu nu ma bag. Dar nu o lua ca pe un compliment, ci ca pe o lipsa de respect fata de tine
Da, tine de perspectiva din care sunt privite lucrurile. Oamenii sunt diferiti, tine de fiecare cum se manifesta sau cum se comporta cand a baut ceva mai mult. Tot nu vad o lipsa de respect intr-un "Buna. Voiam sa stiu ce mai faci." Si nu pentru ca nu as merita respect sau pentru ca, la randul meu, nu arat respect celor care l-au castigat.
Care-i faza cu ametitele care sunt fixate cu treaba asta? ce mare lucru sa te sune/sa-ti scrie la 12 noaptea cand e beat si sa-ti zica nu stiu ce ca etc si asa si pe dincolo?!
ce e asa de wow la asta? pe bune?!
crezi ca esti importanta, ca te iubeste, ca esti primul lui gand in momentul ala?
din contra, cauta-ma baiatule cand esti treaz, nu-ti cauta scuze, te voi aprecia si respecta mai mult. eu nu sunt un simplu gand la betie.
Da, nu am mentionat nimic de genul. Era o simpla intrebare.
Mai, sunt anumite femei care au fost crescute cu alte norme sociale si cu un alt tip de educatie. Este perfect normal sa existe conflicte intre generatii. Unele se raporteaza la barbati beti de 40 de ani, nu la tineri care sunt pusi pe distractie. In ziua de azi, din cauza social media-ului, atat femeile cat si barbatii intampina dificultati mult mai mari in comunicare ca acum 20 de ani.
Persoanele care se oftica ca sunt cautate numai la betie de fapt sunt frustrate ca doar in momentele alea se mai gandeste cineva si la ele Daca am cobora putin cu picioarele pe panant, am vedea ca printii traiesc doar in povesti. Si nici tu, nici eu, nici alta nu va gasi barbatul ideal, pentru ca nu exista.
Problema e ca el nu e "barbat" daca nu o face cand e treaz. el nu e "barbat" daca nu iti ofera respect Dar ati gasit pe cineva care sa va dea ceva, orice, pe gratis?
Respectul se castiga, dragele mele. Toate in viata asta se castiga pe merit, nu ni se cuvine nimic "pentru ca suntem femei", cum nici barbatilor nu trebuie sa le dam ceva doar "pentru ca sunt barbati".
Daca era treaz, nu e nici o problema. Daca era beat, e ca si cum ar spune: nu meriti sa te bag in seama decat cand sunt beat. Daca tu nu vezi o problema in asta, e alegerea ta, desigur
Omul la betie-si aminteste tot ce e mai frumos, dar si tot ce este mai urat. Depinde in ce categorie este incadrata fata in mintea baiatului.
BlackPearl întreabă:
gklmdsflngklsdng întreabă:
HappynewCenusa întreabă: