anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna,de ceva timp am inceput sa observ ca majoritatea baieților cu care ne cunoastem ii propun celei prietenei mele cea mai buna intr-un fel imi pare stupid comportamentu ei acum a eșit cu un baiat si cind i-a propus alt baiat cu 2 ani mai mare ca ea a inceput sa iasa cu el deja eu am fost timp de un an si jumatate intro relatie cu un baiat mai mare cu 3 ani decit mine iar acum dupa ce ne-am despartit o oarecare perioada am fost traumata de acest lucru dar acum deja mi-am revenit si am inceput sa observ ca aproape nici un baiat nu ma place dar cu prietena-mea ii propun mai multi baieti sa fie cu ei.De ce? ce as putea sa fac?(invaț pe 9, am 15 ani, am 162 cm si 52 kg)ce pot sa fac cu privire la asta? de ce nu sunt bagata in seama si placuta de beieți? Ajutațima va rog dau fundă!:-)))

5 răspunsuri:
| LoveSleep a răspuns:

Probabil ești urâtă.

| corbulalbrosu a răspuns:

Ar putea sa fie de vina caracterul tau, sau modul de a te comporta intre prieteni si in societate.Analizeaza-te pe tine si in paralel pe prietena ta. Vezi care sunt diferentele, de ce ea este agreabila, agreata si curtata intens de baieti. S-ar putea ca ea sa le permita anumite lucruri cand este in compania lor, fapte si lucruri pe care tu nu le accepti, deoarece le consideri inacceptabile, sau imorale.Doar facand aceasta analiza vei reusi chiar tu sa-ti dai tie insa-ti raspunsul solicitat/cautat.

| TSO7 a răspuns:

Nu trebuie să aștepți mereu ca băieții să te bage în seamă, poți să te bagi tu în seamă cu ei și vezi cum reacționează.

| TSO7 a răspuns (pentru LoveSleep):

Rău/rea ești laughing
Fata se simte exclusă și tu îi dai omorul direct...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poate esti foarte urata sau mirosi... Iar baietilor care vor sa face sex cu tine nu le prea pasa cat de bine inveti.