| Elenaaaa11 a întrebat:

Bună. De ceva timp am niște mâncărimi, labiile inflamate, roșii, senzație de arsură.
Secreția înainte de menstruație era alb brânzoasa, asa ca m-am gândit ca am candida, am luat de la farmacie ce mi s-a recomandat de farmacistă, insa simptomele au revenit, și in plus acum secreția este galben -verzuie.
Din ce am citit, poate fi ceva rău, însă totuși poate să nu fie vorba de tricomoniaza?
Ps: sâmbătă am programare la medic.

5 răspunsuri:
| Robert2526 a răspuns:

Probabil vaginoza bacteriana. Pana la medic mergi la farmacie pentru niste ovule canesten

| annonimaaaa555 a răspuns:

Nu prea ai ce face pana nu te vede un medic...dar sigur e o boala cu transmitere sexuală din ce zici tu

| Fandoenia a răspuns:

Fa-ti secrețiile și proba de urina urocultura și îți iese fix ce ai. Iei tratament și te faci bine, când mi-am început viata sexuala și nu doar ci chiar în următorii doi ani perioada 2021-2023 am trecut prin cele mai crunte și bolnave momente. Infecție după infecție, urinam pe mine și ma ustura la fiecare picătură de urina parca ma tăia cineva pe interior, mai aveam și nisip pietre la rinichi și sexul sălbatic ce îl făceam cu un destrabalat îmi accentua niște stări greu de imaginat. Cu toate astea, dacă te duci la o clinica sa-ti recolteze ce ți am zis vezi exact ce ai și te tratezi, iar părerea mea este ca aceste infectii nu apar doar când sa zicem partenerul e infectat. Infecțiile apar când exista nepotrivire sexuala și gen, de exemplu, o are prea mare, te irita sau ești prea stramta, intra prea adânc și se intampla niște lucruri. După actul sexual e bine sa urinezi cică, dacă ajută. Nu te stresa ca o sa fii bine, dar fii atenta ca nu e vina ta, e vorba despre persoana cu care faci.

| Fandoenia a răspuns (pentru Fandoenia):

Asa cum ziceam nu este complet vina ta. Cere antibiograma sa vezi ce microb e și sa iei tratament și vei face din nou dacă nu vei știi cauza exacta.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Cand ai probleme de sanatate, te duci la medic, nu la farmacista!
Nu vreau sa intru in detalii, dar nu toate vanzatoarele din farmacii sunt absolvente de facultate.
Mergi la medic!