Ca si la ceilalti, iti dau acelasi raspuns. Trebuie sa ai incredere in tine, sa faci cumva sa ajungi intr-un loc in care sa fi doar tu si cu el, si sa ii marturisesti ca tu il placi, iar dupa asta il intrebi daca el simte ceva pentru tine. Daca spune DA, cred ca sti ce ai de facut dupa. Bafta!
Nu evit! ma bag cu el in seama pe mess si pe facebook. dar el vorbeste cu mine k cu orice alta fata. pur si simplu nu il intereseaza si nu-i pasa. si nu stiu ce sa fac. pentru ca eu chiar am sentimente pentru el. intelegi?!
Pronblema e alta. ace parte dintre cei mai populari din scoala. mereu are un grup care sa il urmeze. nu pot avea niciodata un moment BAIAT-FATA. intelegi? e mai complicat. e o fire care vrea sa fie bagata in seama. nu e genul de baiat caruia nu ii place sa fie bagat in seama de fete. asa ca. nu prea cred ca o sa iasa mare lucru cu dita mai grupul in spatele lui. si cand ma bag in seama cu el pe mess ..nu prea vorbim adica nu prea imi raspunde.
Atunci decat sa fie o relatie in care el sa nu te iubeasca, nu cred ca ar iesi nimic serios. Gaseste pe altul, nu iti pierde timpul cu afemeiati ca ala!