| adelinhns a întrebat:

Bună, de ceva vreme am început sa ies cu 2 fete prin oras (una are prieten, cealaltă nu are ) si culmea cea cu prieten se tot dă pe langa mine tot ma cheama lângă ea, se pune langa mine gen sa o.iau in brate (eu fiind mai rușinos nu o iau laughing) ) tot pune mana pe mine... un prieten a zis ca ii place de ea si el vrea sa o ia un brațe si ea tot spune ca are prieten. Si culmea ca ea tot pe mine mă bagă înseamnă mult și gen se dă la mine si eu fiind rușinos nu știu ce sa fac.
Credeți ca are rost sa incerc si eu la ea?

3 răspunsuri:
| sweetangels a răspuns:

Daca vrei sa ajungi ca prietenul ei, da, da-i inainte! Iti dai seama ca tipa are o relatie si vrea doar o aventura cu tine. Ti-ar placea sa fii cu cineva si sa afli ca prietena ta face sex cu altul? Gandeste-te bine inainte sa faci acest pas. Eu as trimite-o in brate la iubit, ca tot nu s-a descotorosit de el. Ii poti zice, o sa fie ceva intre noi abia cand o sa fii si tu libera cum sunt si eu. Altfel, daca nu se pleaca de pe pozitii egale, o sa iasa mai mult ca sigur ceva urat, poate chiar o razbunare din partea iubitului fetei. E copilaroasa si probabil prea mica sa judece ca se joaca cu focul, iar tu daca ai minte si te respecti, ii vei pune aceasta conditie. Daca nu, e plina lumea de gauri single! Good luck!

| adelinhns explică (pentru sweetangels):

Are 20 ani nu e chiar mică laughing)

| Emilian65 a răspuns:

Daca zice ca are prieten, nu are rost sa te mai bagi si tu intre ei.