Buna,
Mi-a sunat totul ca in bancul ala, frumos, destept, bogat, bani, masina, nu caut nimic doar ma laud !
Frumusetea e interpretabila dar daca tu te simti bine in pielea ta e cel mai important! La 12 ani 1, 75? Lool... Ca sugestii, nu stiu ce sa zic depinde de ce ai u in garderoba dar o idee ia o fustita neagra sau gri, cu niste cizmulitze, colanti, o bluzitza ceva mai eleganta neagra sau alba ca arata interesant mai ales ca esti bruneta, make -up nimic strident ceva brown with shadow iar parul fa-ti de seara niste coditze ca urmatorea zi sa stea mai ondulat si accentueaza-l cu putina spuma eventual fixativ. Sper sa fie pe lungimea ta de unda! Numai bine!
Pai.haine.poarta o haina lunga...cu o pereche de blugi stramtzi.asta tziar scoate corpu in evidentza.parul.vezi daca tzil poti prinde intr-o coada sus. da in fta sa-ti leji doua plete mai subtziri.asta ar arata f bine.si la machiak. date cu rimel. cu creion jos.si cu culoarea maro. da nu intens,. fatzi odar conturu ochilor asa. sper ca te-am ajutat. fundita?:X