Asa e dragostea...am trecut si eu prin asta si eu am plans si eu am suferit,nu ai de ce sa fi suparata si sa plangi,mai sunt multi baieti frumosi in lumea asta! nu trebuie sa plangi dupa un baiat,in strainatate acolo unde esti uh poate gasesti si uh unul care sa te intelegea,iubeasca.
gandeste-te ca baiatul acela nu exista,incearca sa uiti sa te gandesti la alt ceva la lucruri frumoase, nah nu stiu, vezi tu.
Pa!
Cred ca toate am trecut prin asa ceva si am fost dezamagaite intr-un fel sau altul de baieti ...Tu incearca sa iti ocupi timpul,iesi cu prietenii,distrezate stai cu fetele, incearca sa nu te mai gandesti la el. Daca a facut asa ceva nu te merita si nu te-a apreciat destul, de asta nu trebuie sa suferi. Ai sa vezi cand ai sa te astepti mai putin atunci o sa apara cineva in viata ta. Pana atunci nu te mai gandi si ocupati timpul cu alte activitati.:*
Si eu trec prin asta.A trecut o saptamana de cand ne-am despartit.Si chestia e ca am fost 1 an jum impreuna, dar nu ne mai intelegeam, nu ne mai suportam si niciunu nu putea sa se schimbe.Si am incercat sa schimb relatia in bine, dar el era f schimbat-or si mereu ma deranja atitudinea lui.Si acum incerc sa trec peste asta,ma doare f tare .Nu pot sa-ti spun mai mult decat sa lasi timpul sa rezolve asta,sa iesi k prietenele,cand esti trista sa plangi sa te descarci sa ii spui a mia oara prietenei tale ce bine era cand te saruta el.Dar sa stii sa te opresti, sa faci alte activitati si sa te gandesti la defectele lui sa nu iti vina prea mult dor pentru ca e gresit sa il cauti, mai ales ca el nu te-a iubit.Realizeaza ca nu a meritat si gaseste in tine forta interioara pentru a merge mai departe.Da`ti seama ca esti puternica, ocupa`te de tine si de dezvoltarea ta personala
Fetelor multumesc pentru raspunsuri:*. daca as putea v-as da funda la toate.raman datoare oricum>
linarkfts întreabă: