Te sfatuiesc sa te interesezi bine de ceea ce inseamna "sa fi dusa la ginecolog si sa se afle daca ai intretinut sau nu relatii sexuale"
Spune i linistita sa te duca ca nu se va intampla nimic In primul rand niciun ginecolog nu va putea garanta daca o fata e sau nu virgina iar asta din cauza tipului fisiologic al himenului care poate fi largit, inexistent, sau foarte elastic, care se poate rupe in urma unor exercitii fizice sau a introducerii tamponului.
In plus testarea virginitatii incalca drepturile umane.
Organizatia Mondiala a Sanatatii dar si cea a Natiunilor Unite condamna aceasta procedura.
Virginitatea e un concept social, religios si cultural, nicidecum medical sau stintiific.
Deci nu-ti fa griji Spune i linistita daca vrea sa te duca, sa te duca, nu doar ca nu se va intampla nimic dar ii si dovedesti ca nu ti e frica caci "nu ai facut nimic".
Si iti place cand te joci cu clitorisul? de ce nu găsești un iubit sa iti faca oral so tu lui sau mai bine pozitia 69 ti-o recomand cu drag
În primul rand, nu am avut iubit niciodata, și nici n-am de gând prea curând. Și nu mai raspundeti dacă aveți chef de mișto
Daca mergi la ginecoloc poti opta pentru varianta in care intrii singura, fara mama ta la consult. Poti vorbi orice cu medicul, sa-l intrebi despre sani, masturbare. el nu va avea voir sa-i spuna nimic mamei tale din ce s-a intamplat la consultatie
Iertare, sunt, poate mai în vârstă decât mama dumneavoastră, dar nu atât de înapoiat educațional!
Nu a mai făcut școală după revoluție deloc, nu a citit decât facturile, nu a văzut documentare, nimic! Analfabetă funcțională! Nu este o jignire!
Aveți 14 ani! Mama dumneavoastră s-a documentat a citit despre dezvoltarea unui copil, indiferent de sex, de la 1 zi la 21 ani? Cunoaște cele 3 etape de câte 7 ani prin care trece un copil până devine matur? Cunoaște semnificația reală a celor 7 ani de acasă? Cunoaște ce se întâmplă cu corpul copilului între 8-14 ani? Dar, între 15-21 de ani?
Pur și simplu, ai ieșit din perioada de prepubertate, pubertate și intri în perioada adolescenței, definitivarea perioadei menstruației pe un termen bine definit, devii activă sexual mult mai puternic.
Plus în următoarele luni, ani, organismul uman ajunge la maturitate.
Faptul că sânii nu sunt fermi, arată un singur lucru: ai o activitate hormonală puternică, care a condus la o dimensiune mărită a sânilor, spre deosebire de corp care se dezvoltă mai încet! Pur și simplu, musculatura, țesuturile sânilor nu s-au dezvoltat în același timp cu dimensiunile lor, neavând capacitatea de susținere a lor!
Eu as sfatui-o pe mama ta sa te duca la un nutritionist fiindca ai 10kg peste greutatea maxima admisa la varsta si inaltimea ta.
Sanii cresc la anisorii astia, iar daca esti grasuta arata chiar mai mari, parand a fii un pic lasati.
Masturbarea nu se vede la control ginecologic, maia les daca nu ai introdus nimic in vagin si nu ti-au rupt singura himenul.
Da... Într-un fel eu nu par grasuta, am abdomenul plat și picioarele puțin indesate? am fost la un doctor anul trecut și a zis ca nu știu ceva de genu ca am oasele grele (mi se pare imposibil). Eu vr sa slăbesc, dar am slăbit mult în ultimul an (8 kg), ma gândesc sa fac o pauza, și sa slăbesc iar. Mulțumesc pentru răspuns!
Imi pare rau sa-ti spun, dar tu chiar esti grasuta, avand 10 kg peste limita maxima.
La 14 ani si 1.55m ar trebui sa ai maxim 45Kg!
Daca vrei sa slabesti, te apuci serios de sport si nu mai mananci atat de mult.
Painea, prajiturile si dulciurile NU au ce cauta in farfuria ta pana nu ajungi la 45kg.
Spune-i mamei sa te ajute, eu asa am facut copiilor mei cand erau mai mici si doreau sa slabeasca. Am evitata sa ma cumpar paine, sa mai gatesc paste, pizza sau orez, am evitat sa mai cumpar sucuri si dulciuri. daca nu le ai in casa, nu le mananci, iar bani nu ai, deci nu ai de ce sa le cumperi.
Nu te mai lua dupa Jasmina, aia bate campurile total, habar nu are ce vorbeste.
Daca ai abdomentu plat, atunci nu esti grasa.Sa fii gras stii ce inseamna? Sa ai grasime pe corp.
Kg-mele unui om nu arata absolut nimic,atunci culturistii care n-au pic de grasime,dar au lejer suta de kg sau peste cum sunt, is obezi?
Probabil din pctul de vedere al lui Jasmina asa or fi aia is obezi
Grasime se depunde in primul rand pe abdomen, daca nu ai grasime acolo esti f bine, nu esti nici pe deaprte grasa, asa ca nu mai asculta ce spune marele doctor jasmina, ar trebuie sa nici no bagi in seama ca nu merita.
Ha, ha, ha, am un amic care n-are burta, dar are probleme cu inima. Eu am burta mare, dar n-am probleme cu inima. https://www.dailymail.co.uk/......ttack.html
1. Nu are legatura.
2. Nici asta nu are legatura.
Mama ta... nu prea stiu ce sa zic, cam absurd sa te duca la medic dintr-un asemenea motiv, serios acum. Nu ai putea sa ii zici ca nu ai facut pur si simplu?
Dar cum am spus, legat de masturbare, nu ai de ce sa ii faci griji. Numai bine.
Si ce legatura are inima in cazu asta? Sa fii sanatos, eu nu am burta si nici probleme cu inima nu am.In sf dai inainte burta cat mai mare
Deci, eu nu îmi doresc sa ma cert cu cineva, dar eu ma simt bine în corpul meu și nu simt nevoia sa ma iau după un tabel afișat din "1900 toamna" pe net, atâta timp cât medicul mi-a zis ca sunt bine, nu va voi asculta pe dvs, o mama care, chiar dacă copii isi doreau sa slăbească, cred ca acea dorința, din cauza dvs a devenit o tortura.
Cum puteți dvs, sa știți ca eu nu fac sport, sau ca mănânc nesănătos?! Chipsuri (nu mănânc), dulciuri(nu prea mananc), pizza (foarte rar), sucuri (beau doar apa plata), și pâine(mănânc doar la sandwich, adică nu foarte des). Nu prea pot sa țin dulciuri ascunse sau sa cumpăr, pentru ca am și un frate de 4 ani, de care nu a-și mai scăpa.
Si repet, nu ma voi pune sa slăbesc acum ca nebuna, doar pentru ca "asa e normal", în perioada în care m-am pus pe slăbit, am avut niște amețeli îngrozitoare, și dureri de cap.
Nu înțeleg, de ce e asa absurd sa am cu 10 kg peste (și am menționat ca asa eram în vara, acum, bănuiesc ca 2-3kg am mai slăbit), exista persoane care au 20/30/50 kg suplimentar, ce le faceți, ii opriți pe strada și le ziceți ca sunt "grași"?!
În orice caz, va mulțumesc!
Da, i-am zis, și ce, ma crede?! O baga pe aia "oricum dacă făceai, nu îmi ziceai"
Mersi
Ce importanta au alte persoane care sunt grase, cand aici vorbim de corpul si sanatatea ta?
Invata sa fii realista si sa intelegi ca NU este sanatos sa fii grasa (obeza) pentru ca la anisorii tai cele 10kg peste limita normala, sunt o amenintare de sanatate si curand pot apare probleme precum: diabetul, probleme cardiovasculare, samd.
Ca sa nu mai spun ca vei ajunge la liceu si vei fii marginalizata si se va face misto pe seama ta, din partea colegilor, baietii vor rade de tine, te vor ocoli
Esti micuta acum si din cauza ignorantei parintilor, este evident ca nu te supara greutatea excesiva, dar curand vei vedea si intelege de ce nu este sanatos si normal, sa ai atata greutate peste limita.
Fix asta e problema dvs? Lăsați-mă în pace cu "obezitatea", ce nu mai pot eu ca băieții ma vor ocoli? Sa ma ocolească, oricine poate sa ma marginalizeze cât vrea, dar nu m-ați văzut fata în fata sa înțelegeți ca arat BINE, o data ce nu m-ați văzut în realitate nu puteți comenta de aspectul meu fizic.
Fetita mamei, nu ai cum sa arati bine cu 10kg peste greutatea normala, ste doar o minciuna cu care te amagesti singura. Niciodata un copil gras sau un om gras, nu arata bine.
dar nu asta-i problema, ci sanatatea ta, fiindca un corp cu multa grasime, are deja probleme de sanatate. Dupa cum vezi au si aparut unele manifestari hormonale, atata vreme cat spui ca ti s-au lasat sanii samd.
Dar ma rog, asta este problema ta si a mei tale, daca vrea sa ignore situatia in care esti acum, cand poate sa faca ceva pentru tine si sa te aiba sanatoasa.
Vad ca nu am ce discuta cu dvs. Îmi pare rău dacă va luați după niște tabele afișate pe google, și dacă, chiar va amăgiți copiii cu aceste lucruri... La revedere!
Nu-i nici un tabel pe google, fetita, sunt site-uri medicale cu calcul BMI, unde ti se calculeaza greutatea personala, in raport cu inatimea si varsta.
Eu nu amagesc nici un copil, dimpotriva, spun realitatea! Mi-am crescut copii dupa mentalitatea si regulile occidentale, fiind in strainatate de 30 de ani si copii mei nu sunt grasi sau obezi.
Stiu, mentalitatea din Romania este "gras si frumos" neavand importanta ca un copil cu 10kg peste greutatea normala poate deveni un obez, cu diabet, boli cardiovasulare si alte boli.
Morala e: obezitatea viscerală e mai periculoasă decât obezitatea propriu-zisă.
Nu au legatura sanii lasati cu masturbarea. Asta mai mult ca sigur. In rest, nu poate vedea daca te-ai masturbat, dar isi poate da seama daca ti-ai rupt sau nu himenul. Insa daca te-ai masturbat doar pe clitoris, atunci stai linistita. Si nu vad cum de poate trage cineva concluzia ca sanii moi si lasati inseamna ca ai intretinut relatii sexuale. Judecand asa, mai toate femeile ar trebui sa aiba sanii lasati, ceea ce evident nu e cazul.