Eu zic sa ne prezinti situtia ta pentru ca probabil te putem sfatui cu ceva, in schimb am o matusa care este farmacista, trec mai tarziu pe la ea si o intreb!
Mi-am pus mari sperante intr-o viitoare relatie parea baiatul perfect pentru mine pana intr-o zi cand mi-a dat sms ca s-a impacat cu fossta dar nu vad sa aiba rel cu ea pe facebook....nu mai intra pe net deloc
La 23 de ani ai cazut intr o depresie? ...greu de crezut dar totusi esti sigura ca
s-a impacat cu fosta?
Nu am 23! am 15...Nu sunt deloc sigura deoarece acel sms nu parea scris de el si de atunci nu ma mai sunat deloc...
Aaa nu am stiut m am uita pe profil si zicea altceva in leg cu varsta... acum se complica situatia, esti la varsta adolescentei si acum e cel mai greu cu dragostea...incearca sa afli sa fi sigura in legatura cu fosta lui iar daca e adv nu ai de ce sa fi in depresie sunt nenumarati alti baieti care sa merite.
Si gandeste-te "el fericit cu fosta tu sa stai sa suferi "? nu merita. Esti tanara traieste-ti viata nu cadea in depresie dupa fiecara "prost" (scuza-mi exprimarea).
Asta e o parearea ia-o ca atare
Da...dar nu am de unde sa aflu..decat de la el...si nu am atata curaj sa il sun:d multumesc foarte mult!>
Am revenit, pai medicamentele pentru depresie nu sunt recomandate daca ai sub 25 de ani deoarece mintea ta este in dezvoltare, psihologul te poate ajuta!
Numai bine!
pa, pa
Asta este varsta adolescentei, nu el este singurul baiat de pe Pamant asa cum crezi tu in momentul de fata, crede-ma ca dupa ce vei intra la liceu vei vedea baieti dupa care sa ai de suferit si foarte multa munca pentru a-i cuceri.
La 15 ani visezi la baieti dar de fapt nici tu nu sti ce vrei cu adevarat, asa mi s-a intamplat si mie, fi optimista daca se poate dormi linistita noaptea fara sa te mai gandesti la el pentru ca nu are niciun rost, peste cativa ani nu vei sti care a fost motivul pentru care ai fost atat de indragostita de el, atunci vei cunoaste pe altul , dar degeaba caci treci prin perioada adolescentei, nu este vina ta, cred ca si prietenele tale sunt intr-o situatzie asemanatoare.
Multa Bafta!
pa, pa
p.s : Lasa-l pe ala cu noua lui iubita pentru ca nu ai de pierdut
Daca ai ajuns la un punct critic e bine Inseamna ca o sa-ti revii repede. Pastile sa te ajute cu asta nu exista, dar peste un timp cand o sa iti fie bine o sa iti dai seama ca n-a fost asa grav cu crezi acum. Accepta ca nu e el alesul si continua sa te gandesti ca exista cineva mai bun pentru tine. E doar mintea care-ti mai joaca feste, nimic asa grav.
RRSecularHumanist întreabă: