Faptul ca adauga fete in lista, nu inseamna ca ar avea ceva cu ele, cred ca exagerezi uneori dar te inteleg...si eu sunt fata
Ce listă, de facebook?
Poate tipele i-au dat add, iar el a dat accept, că nah, e bărbat.
Ai putea vorbi cu el, sugerându-i să-și facă o mică curățenie în listă.
Ai grijă la ton, nu lăsa să se ajungă la ceartă.
Eii nu i au dat ele add lui...ca sunt unele care arata super bine, crezi ca nu au ele ce face? sunt unele si cu peste 1000 de prieteni..sigur nu i au dat ele lui da faza e ca am fost sictirita da fara sa vreau, dar nu ma pot abtine, si mi zice ca : da sa vorbesc cu alexandra ca pe tine nu te cunosc, si acum mi a dat mesaje ca ii fac fiecare zi mai frumoasa si ca sunt speciala, a simtit ca m am racit un pic. mi a mai trecut un pic ca mi a zis alea da nu stiu, daca vad ca mai adauga vreo una...ma enervez!
Acționează, draga mea, Alexandra!
Spune-i să aibă grijă la listă!
Comportă-te ca și până acum, știi vorba aia : dă-l pe breazdă!
Ca si pana acuma...adica? sa fiu sictirita? a fost fara sa vreau..chiar m am enervat.
Nu, ci specială, așa cum te consideră el. Nu te arăta geloasă în fața lui.
Spune-i despre listă, nu-ți convine, deoarece nici lui nu i-ar conveni, așa că te vei impune.
Vorbește cu el, nu-ți fie teamă!
Da o sa zica dupa aia ca incep sa ii impun diverse chestii si abia avem 3 luni de relatie...o sa vad eu, o sa vorbesc si cu mama sa vad ce imi zice.
Mama ta o să-ți zică să ai grijă că e fustangiu.
Pentru 3 luni de relație, hmm... sunteți chiar la început și atâta timp cât nu face nimic mai rău decât a adăuga fete pe facebook, este băiat cuminte.
Sunt mai multe de spus, dacă dorești să mai vorbim știi cum să dai de mine.
Ai grijă de relație...și mai ales de el.
Lasă lucrurile așa momentan, deoarece sunteți la început și nu toate dispar pe moment, însă pe parcurs dacă el vrea ceva serios, o să renunțe la aceste obiceiuri iar tu vei deveni foarte mulțumită.
Somn pufos draga mea :*
Dc spui asta?
Condimenteaza relatia...e plictisit, vino cu cv nou, uimeste-l, recucereste-l.
Cred ca exagerezi putin, adica daca el este intr-o relatie cu tine pe facebook nu ai de ce sa iti faci griji.
Nu l adauga nimic, sunt unele super frumoase cu 2000 de prieteni, sigur l au adaugat ele
VibeTrix întreabă: