Faptul ca adauga fete in lista, nu inseamna ca ar avea ceva cu ele, cred ca exagerezi uneori dar te inteleg...si eu sunt fata
Ce listă, de facebook?
Poate tipele i-au dat add, iar el a dat accept, că nah, e bărbat.
Ai putea vorbi cu el, sugerându-i să-și facă o mică curățenie în listă.
Ai grijă la ton, nu lăsa să se ajungă la ceartă.
Eii nu i au dat ele add lui...ca sunt unele care arata super bine, crezi ca nu au ele ce face? sunt unele si cu peste 1000 de prieteni..sigur nu i au dat ele lui da faza e ca am fost sictirita da fara sa vreau, dar nu ma pot abtine, si mi zice ca : da sa vorbesc cu alexandra ca pe tine nu te cunosc, si acum mi a dat mesaje ca ii fac fiecare zi mai frumoasa si ca sunt speciala, a simtit ca m am racit un pic. mi a mai trecut un pic ca mi a zis alea da nu stiu, daca vad ca mai adauga vreo una...ma enervez!
Acționează, draga mea, Alexandra!
Spune-i să aibă grijă la listă!
Comportă-te ca și până acum, știi vorba aia : dă-l pe breazdă!
Ca si pana acuma...adica? sa fiu sictirita? a fost fara sa vreau..chiar m am enervat.
Oricum a dat doar add..ar fi culmea sa dea like uri iti dai seama ca nu si ar permite el, dar ma enerveaza ca adauga
Nu, ci specială, așa cum te consideră el. Nu te arăta geloasă în fața lui.
Spune-i despre listă, nu-ți convine, deoarece nici lui nu i-ar conveni, așa că te vei impune.
Vorbește cu el, nu-ți fie teamă!
Da o sa zica dupa aia ca incep sa ii impun diverse chestii si abia avem 3 luni de relatie...o sa vad eu, o sa vorbesc si cu mama sa vad ce imi zice.
Mama ta o să-ți zică să ai grijă că e fustangiu.
Pentru 3 luni de relație, hmm... sunteți chiar la început și atâta timp cât nu face nimic mai rău decât a adăuga fete pe facebook, este băiat cuminte.
Sunt mai multe de spus, dacă dorești să mai vorbim știi cum să dai de mine.
Ai grijă de relație...și mai ales de el.
Lasă lucrurile așa momentan, deoarece sunteți la început și nu toate dispar pe moment, însă pe parcurs dacă el vrea ceva serios, o să renunțe la aceste obiceiuri iar tu vei deveni foarte mulțumită.
Somn pufos draga mea :*
Stiu, nu m ar deranja, si eu ma mai uit da nu stiu ce l a apucat, poate din cauza ca nu am facut sex inca si in ultima vreme l am lasat cu nivelu ridicat, intelegi da nah, daca nici el nu mi spune nimic, doar nu vrea sa ma apuc singura sa o bag in mine..adica ne sarutam asa, imi pune mana jos dar nu a mers mai departe si nici nimic nu mi a zis, adica sa continuam desi era tot ud si transpirat, scuze de limbaj da nah am zis sa iti explic mai bine
Pai eu sunt obisnuita sa fiu luata tare..pana acum am iesit cu baieti care mai mult asta cautau, se dezbracau singuri etc, el nu face nimic, da ar fi mai bine sa intrebe, sa imi zica sa o facem ca si asa de facut nu am facut o, adica tot el a avut de suferit oricum...in fine, oricum m a enervat de cand tot adauga fete in lista, de aia ma gandeam ca poate e prea excitat sau ceva, eu am fost cam sictirita cu el dupa ce am vazut faza asta pe fb, dar fara sa vreau, chiar am incercat sa fiu draguta si nu am putut sa ma prefac si cred ca a observat asta ca acum inainte sa se culce mi a dat mesaje ca sunt tot ce si a dorit si ca ma place la nebunie si il intreb ca ce l a apucat si zice ca nu stie, ca i e dor de mine si chiar ma place la nebunie etc ca sunt speciala. uneori am impresia ca si astea sunt vrajeli doar ca sa se culce cu mine, ca ti am zis ca eu nu sunt invatata cu baieti finuti ca el, dar pe de alta parte daca doar asta vroia imi zicea, ca am dormit deja de 2 ori impreuna, si nu am mers mai departe de niste mangaieri, stii tu
Ma gandeam sa o facem, chiar ma gandeam sa vin week end ul asta la el, dar cand am vazut cate gagici a adaugat in lista de facebook m am enervat pe loc, m am razgandit imediat
Nu l adauga nimic, sunt unele super frumoase cu 2000 de prieteni, sigur l au adaugat ele
Ma bag la somn...mai vorbim maine...merci pentru raspunsuri. :*
Cred ca exagerezi putin, adica daca el este intr-o relatie cu tine pe facebook nu ai de ce sa iti faci griji.
Condimenteaza relatia...e plictisit, vino cu cv nou, uimeste-l, recucereste-l.
VibeTrix întreabă: