Se vede clar ca numai exista prietenie adevarata, exact asa mi s-a intamplat si mie, m-am obisnuit cu ideea, cred ca asa ar trebui sa faci si tu, daca el o iubeste pe Elena..inseamna ca de asta a renuntat la tine, nu iti fa griji, probabil nu era pentru tine, meriti ceva mai bun, tu astepta! :*
De ce el nu ar avea dreptul sa traiasca cu femeia iubita? Problema cu uitatul o rezolva timpul.
Cui pe cui se scoate. Vei gasi si tu un baiat dragut si grijuliu, care va avea grija sa uiti de toate necazurile. >it's the only way
O sa-ti impui sa-l uiti si vei aduna toata generozitatea de care esti in stare pentru a te bucura ca cea mai buna prietena a ta si-a gasit fericirea in bratele cuiva!
Si ea se va bucura pentru tine cand va fi cazul si, in felul asta, castigi doi prieteni, nu ii pierzi definitiv!
Fii generoasa!
Cum poti sa mai plangi dupa un barbat care te-a inselat cu prietena cea mai buna? Fii bucuroasa ca ai scapat de el. Ce se-ntampla daca relatia voastra avansa, va casatoreati si el se apuca sa umble cu altele. Ar fi fost si mai rau. Stai linistita. Lupu-si schimba parul dar naravul ba. Un barbat care insala o data, o va mai face si a doua oara.
Bine ca au fost doar doi prosti si nu trei in peisaj!
Ai scapat cu bine, altfel aveai tu o familie cu el acum..Vezi unde duce prostia?
Lasa-te curtate de alti baieti, intr-un final il vei uita garantat.
Pace!
Sunt destul de sigur ca sunt 3 in peisaj si nu doar 2. Iar daca ea nu mai face parte din peisaj, sunt 3 in total, chiar daca nu in peisaj.
Ei au un copil impreuna iar tu ai 16 ani si te comporti ca una de 12.
Cu siguranta vara ta si tatal copilului sunt cu mult mai mari probabil.Maturizeaza-te si invata ca nu poti sa ai mereu ce vrei mai ales daca este si un copil.