| May2000 a întrebat:

Buna deci am o mare problema! Eu am avut o prietena mai exact un BFF! Ne intelegeam foarte bine. Pana cand a aparut Alex,eu il iubeam enorm, dar nu mi-am dat seama ca si Elena (BFF-ul)il iubeste! Am aflat de la o verisoara cum ca Elena a facut dragoste cu Alex si ea a ramas insarcinata! Am ramas distrusa ...am plans zile si nopti dupa el, dar acum ei au o familie.Ma innebuneste faptul ca el a ales-o pe ea si nu pe mine.Ce pot sa fac ca sa il uit?

Răspuns Câştigător
| Laviniargint96 a răspuns:

Se vede clar ca numai exista prietenie adevarata, exact asa mi s-a intamplat si mie, m-am obisnuit cu ideea, cred ca asa ar trebui sa faci si tu, daca el o iubeste pe Elena..inseamna ca de asta a renuntat la tine, nu iti fa griji, probabil nu era pentru tine, meriti ceva mai bun, tu astepta! :*

8 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

De ce el nu ar avea dreptul sa traiasca cu femeia iubita? Problema cu uitatul o rezolva timpul.

| Zenithf a răspuns:

Cui pe cui se scoate. Vei gasi si tu un baiat dragut si grijuliu, care va avea grija sa uiti de toate necazurile. >it's the only way

greece12
| greece12 a răspuns:

O sa-ti impui sa-l uiti si vei aduna toata generozitatea de care esti in stare pentru a te bucura ca cea mai buna prietena a ta si-a gasit fericirea in bratele cuiva!
Si ea se va bucura pentru tine cand va fi cazul si, in felul asta, castigi doi prieteni, nu ii pierzi definitiv!
Fii generoasa!

| Alcyon a răspuns:

Cum poti sa mai plangi dupa un barbat care te-a inselat cu prietena cea mai buna? Fii bucuroasa ca ai scapat de el. Ce se-ntampla daca relatia voastra avansa, va casatoreati si el se apuca sa umble cu altele. Ar fi fost si mai rau. Stai linistita. Lupu-si schimba parul dar naravul ba. Un barbat care insala o data, o va mai face si a doua oara.

| Eufourikul a răspuns:

Bine ca au fost doar doi prosti si nu trei in peisaj!
Ai scapat cu bine, altfel aveai tu o familie cu el acum..Vezi unde duce prostia?
Lasa-te curtate de alti baieti, intr-un final il vei uita garantat.
Pace!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Eufourikul):

Sunt destul de sigur ca sunt 3 in peisaj si nu doar 2. Iar daca ea nu mai face parte din peisaj, sunt 3 in total, chiar daca nu in peisaj.

| Kalla a răspuns:

Ei au un copil impreuna iar tu ai 16 ani si te comporti ca una de 12.
Cu siguranta vara ta si tatal copilului sunt cu mult mai mari probabil.Maturizeaza-te si invata ca nu poti sa ai mereu ce vrei mai ales daca este si un copil.

| HurrHurr a răspuns:

Pai,dacă ai poze cu el. ardele
Sau. trece cu timpul