Pai sa incep cu sfarsitul. nu te poti cupla cu cineva doar ca sa scapi de altcineva. Gandeste-te si la persoana cu care te cuplezi, poate se indragosteste de tine iar tu il folosesti. Mai bine rogi un amic sa se prefaca cum ca ar fi iubitul tau si sa mergeti de mana in fata celuilalt. Refuza-l tot timpul atunci cand te invita undeva, inventeaza tot felul de scuze, in timp isi va dea seama si te va lasa in pace.
Copila prostuta daca vrei ca mama sa fie promovata si sa primeasca m, arire de salariu+bonuri de masa ar fi bine sa te cuplezi cu el
Cel mai corect este sa-i spui politicos ca nu esti interesata de o relatie cu el.
Eu totusi cred ca ei ii place de el, o fata hotarata nu ar cere sfaturi aici, ea totusi are retinere, dehh e fata ii place atentia. fetele sunt pe sistemul lasa-ma-mi place
Spune-i direct ca nu il vezi decat ca pe un amic. Mai bine ranesti cu adevarul o singura data decat cu refuzuri de mai multe ori. Nu e capat de lume, nu suntem obligati sa ne placa toata lumea care ne invita in oras.