| Nikoooooooo a întrebat:

Deci am sa va spun povestea mea pe scurt.Totul a inceput acum 4 ani, amandoi eram 2 copii, eu nu stiam ce inseamna cu adevarat cuvantul IUBIRE, el m-a invatat sa iubesc.Am fost de foarte multe ori impreuna, am trecut prin multe dar, mereu spuneam ca e ultima oara si gata fiecare isi vede de viata lui, dar nu puteam nici unu sa ne tinem de cuvant pentru ca simteam ceva unu pentru altu. Acum 2 luni jumate am inceput din nou sa fim impreuna.Revelionu ni l-am petrecut impreuna, a fost superb:X, dar de la un timp, el se comporta foarte ciudat cu mine sh un prieten de-al nostru comun mi-a spus ca el a zis ca nu mai are rost sa fim impreuna ca cica eu i-am facut ceva de care nu mai vrea sa fim impreuna. Ce am facut eu nu stiusad dar azi am vorbit putin cu el prin mesaje si totu s-a terminatsad, Dar noi suntem in aceeasi clasa (A9a)si cand am iesit la tabla la o ora, se uita asa de frumos la mine si mie mi-au dat lacrimile si el continua sa se uite:XsadDin privirea lui intelegeam ca tine la mine dar, nu mai putem fii impreunasad, sh azi am mai observat un lucru ca statea singur la banca lui si avea lacrimi in ochii.Eu azi m-am comportat mai urat cu el pentru ca sunt distrusa.Va rog spuneti-mi ce sa fac? Dati-mi un sfat daca sa ma impac cu el sau nu, sh daca da cum? Dau fundita...multumesc

Răspuns Câştigător
| ir3al a răspuns:

Du-te la el, in pauza, dar vezi sa fie singur...Du-te cu tupeu si ia-l cu vrajeala.Fi desteapta! spune-I.MAI (numele lui ) CE NAIBA UN BAIAT ASA DE DRAGUT CA TINE SA STEA SUPARAT? si continua cu chestii de astea, glume, vrejeli.ai sa vezi tu ca daca este indragostit de tine o sa functioneze..., dar NICIODATA sa nu incerci sa il faci gelos cu altcineva sau sa razi si sa te distrezi in preajma lui cand este suparat pentru. ca vei da dovada de imaturitate! Bafta

6 răspunsuri:
| ir3al a răspuns:

Nikkooo impaca-te cu el! Daca va iubiti, de ce sa stati despartiti? Gandeste-te ca sunt 4 ani in urma voastra! Nu crede ce spun ceilalti, pana la urma saruti gura lui nu gura lumii...(sa ma chemi la nunta):Xbafta!

| Nikoooooooo explică (pentru ir3al):

Da dar...nu stiu cum sa ma mai impac cu el, pentru ca el cica e suparat pe mine si etc... Spune-mi cum sa fac sa ma impac cu el? Imi e atat de greu fara elsad

| HaPpY17 a răspuns:

Nikkooo dupa parerea mea nu are rost sa ve despartiti, sunt totusi 4 ani care va leaga si daca voi tineti unu la altu sigur o sa ramaneti impreuna...parerea mea e ca ar trebui sa mergi la el si sa ii spui ca fiecare a gresit si ca voi mai meritati o sansa, si daca ii spui cat il iubesti si vrei sa ramaneti impreuna sigur v-a mai da o sansa relatiei vostre(bafta) te pup

| Mirela96 a răspuns:

Niko du-te in pauze la el si vorbeste cu el fii sincera cu el si intreaba`l motivu pentru care este suparat pe tine. spune`i ca vrei doar sa stii cu ce l`ai ranit ca sa stii sa nu mai faci... daca tot nu vrea sa iti zica spune`i si tu: bine atunci scuza`ma pentru orice ti-am facut imi pare rau, suntem prieteni de atata timp si nu vreau ca prietenia noastra sa se destrame pentru ca tin la tine.si vezi tu ce vrajeli mai bagi... ma rog tot ce conteaza e sa vorbesti cat mai des cu el si mereu sa ii explici cum stau lucrurile.nu fii indiferenta cu el si orice ai face, cum a spus si ir3al,nu incerca sa-l faci gelos! Succes!kisskisskiss

| Nikoooooooo explică (pentru Mirela96):

Multumesc de raspuns...voi incerca sa fac asa cum ai spus...mersi:*

| Mirela96 a răspuns (pentru Nikoooooooo):

Sper ca te-am ajutat!:*