Exista 2 posibilitati:Te vrea inapoi. Asta ar putea fi problema lui. 2. Vrea as te recuceareasca pentru a te face de rahat! Il mananca in c"r sa isi bata joc de o fata. Dar nu ii ceda. Aminteste-ti de ce v-ati despartit si foloseste-l ca argument pentru a te apara! Sa nu te lasi ispitita de "sarpe". Noroc, xOreo!
Incearca sa te faca de rahat, sa te pui cu el si dupa sa-ti dea papucii,nu are nici un rost sa te pui cu el, amintesteti dc v-ati despartit. el face asta ca sa arate ca esti shukaru, interstelaru, ca poate avea orice fata. dar nu te lasa
Paiii nu stiu ce sa zic, depinde adica poate o fi doar o simpla vrajeala sau poate inca te place, mm nu stiu adica depinde cine a pus punct relatiei si doar u singura te poti lamuri pentru-ca doar u stii ce a fost intre voi si doar u il cunosti, eu iti urez bafta! :*
Deci pe mine personal comenturile voastre ma revolta adica frate poate omu chiar vrea o a 2a sansa si voi sariti ca cacatu din cur cu gura ca isi bate joc nu va simtiti ofensate dar :o poate ganditi de 2 ori inainte sa comentati... si din cauza voastra mi-am facut si cont pe TPU :3 Congrats.
In primul rand vb si u mai frumos daca se poate pentru-ca dupa cum observi esti p un sait public, si p bune ca te faci singur de ras iar in al doilea rand fii si u mai atent cui t adresezi si mai ales cum pentru-ca eu nu am zis ca acel baiat vrea sa-si bata joc d ea, am spus ca exista 2 variante (sa fie doar o vrajeala sau poate chiar tine la ea) asa ca daca nu ai un rasp folositor pentru ea mai bine nu te mai baga in seama ca nu impresionezi p nimeni cu limbajul ala d taran (skz d expresie dar altceva u nu dai d inteles) fara suparare
si app, te-a pus cineva sa-ti faci u cont p TPU?! adica din ce-i care au rasp la intrebarea adresata de
xOreo? nu prea cred, deci fii si u mai atent la limbaj
xOreo
Tu mai atenta la scris te rog !
El incearca doar sa te amageasca. Si sa te faca sa crezi ca inca te mai iubeste...dar nu e asa. Poate vrea sa se razbune pe tine dintr-un anumit motiv bafta!
beausingurlamasamea întreabă: