| xOreo a întrebat:

Deci astazi cand veneam acasa l-am vazut pe fostul prieten si a venit la mine si tot imi zicea "ce mai faci frumoasa mea" si ma pupat pe obraz si eu tot ii ziceam sa ma lase in pace laughing. Eu nu inteleg de ce a facut gestul acesta. puteti sa ma lamuriti?big grin Fundaa happy

7 răspunsuri:
| Iulia26 a răspuns:

Exista 2 posibilitati:Te vrea inapoi. Asta ar putea fi problema lui. 2. Vrea as te recuceareasca pentru a te face de rahat! Il mananca in c"r sa isi bata joc de o fata. Dar nu ii ceda. Aminteste-ti de ce v-ati despartit si foloseste-l ca argument pentru a te apara! Sa nu te lasi ispitita de "sarpe". Noroc, xOreo!

| djraresdj a răspuns:

Incearca sa te faca de rahat, sa te pui cu el si dupa sa-ti dea papucii,nu are nici un rost sa te pui cu el, amintesteti dc v-ati despartit. el face asta ca sa arate ca esti shukaru, interstelaru, ca poate avea orice fata. dar nu te lasawinking

| puisor98 a răspuns:

Paiii nu stiu ce sa zic, depinde adica poate o fi doar o simpla vrajeala sau poate inca te place, mm nu stiu adica depinde cine a pus punct relatieiwinking si doar u singura te poti lamuri pentru-ca doar u stii ce a fost intre voi happy si doar u il cunosti, eu iti urez bafta! :*

| katalynutza a răspuns:

El incearca doar sa te amageasca. Si sa te faca sa crezi ca inca te mai iubeste...dar nu e asa. Poate vrea sa se razbune pe tine dintr-un anumit motiv happy bafta!

| fasolefasole a răspuns:

Deci pe mine personal comenturile voastre ma revolta rolling on the floor adica frate poate omu chiar vrea o a 2a sansa si voi sariti ca cacatu din cur cu gura ca isi bate joc nu va simtiti ofensate dar :o poate ganditi de 2 ori inainte sa comentati... si din cauza rolling on the floor voastra mi-am facut si cont pe TPU :3 Congrats.

| puisor98 a răspuns (pentru fasolefasole):

In primul rand vb si u mai frumos daca se poate happy pentru-ca dupa cum observi esti p un sait public, si p bune ca te faci singur de raswinking iar in al doilea rand fii si u mai atent cui t adresezi si mai ales cum pentru-ca eu nu am zis ca acel baiat vrea sa-si bata joc d ea, am spus ca exista 2 variante (sa fie doar o vrajeala sau poate chiar tine la ea) asa ca daca nu ai un rasp folositor pentru ea mai bine nu te mai baga in seama ca nu impresionezi p nimeni cu limbajul ala d taran (skz d expresie dar altceva u nu dai d inteles) fara supararewinking

si app, te-a pus cineva sa-ti faci u cont p TPU?! adica din ce-i care au rasp la intrebarea adresata de
xOreo? nu prea cred, deci fii si u mai atent la limbaj
xOreo

| fasolefasole a răspuns (pentru puisor98):

Tu mai atenta la scris te rog rolling on the floor!