Măi copii ce vă speriați așa?
Ca să rămână însărcinată, trebuie să existe contact sexual vaginal, cu ejaculare în vagin. În cazul vostru a fost o ejaculare afară și pe colanți.
Nu există nici o șansă, n-are de ce să ia pastilă de a doua zi, aia e pentru cazuri în care a existat contact sexual, finalizat prin ejaculare în vagin.
Calmați-vă amândoi, sunteți ok
Salut
Cred că a postat și iubita ta:
https://www.tpu.ro/......aculat-pe/
Cum i-am explicat și ei acolo, nu există șanse :D
Mda, si esti sigur ca nu exista șanse? Sincer, sunt **** pe mine. Nu am lăsat o nici sa ia pilula de a doua zi pentru ca e o bombă hormonala si i ar face foarte mult rau, mai explica mi, te rog.
Ideea e ca sunt foarte speriat ca ea s-a panicat și mi-a dat si mie teama asta. Chiar nu sunt șanse să rămână. Nu am lăsat o sa ia pilula de a doua zi pentru ca e o bombă hormonala care i ar face rau din moment ce suntem doar copii si suntem încă în dezvoltare. Dar nu am avut contact sexual.
Frate,e imposibil, tu crezi ca sperma e apa? Crezi ca se prelinge/infiltreaza cu viteza lumini? Nu ai sa vezi asa ceva stai calm si nu iti fac griji, si mai suor cu prostiile la varsta asta, din moment ce ai zis ca sunteti mici de varsta.
F bine ca nu ai lasat-o sa ia pastila de a 2a zi.
nu va mai panicati pentru ca este nevoie de act sexual si ejaculare in vagin ca sa ramana insarcinata
Poza e din 2012, atunci când am facut contul, frustratule