| aurgrigor8 a întrebat:

Buna,deci daca eu am parola de Facebook aprietenului meu si vad tot ce si cu cine comverseaza el ( el mi-a dat parola lui) si le intreaba pe alte fete -" vrei sa ne cunoastem?" "da-mi nr tau" " ai iubit" si chestii de genu..credeti ca are de gand sa ma insele sau sa ne despartim si nu stiu cum sa-mi zica asta?

18 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Logic ca te inseala, nu vezi cu ochii tai

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Draga domnisoara ii prea devreme pentru o relatie cu un baiat.
Prietenul tau are sa te insele pana la urma, ai grija sa nu se foloseasca de tine ca sa iti satisfaca poftele.
Ai mare grija! Daca te iubea cu adevarat nu iti cerea sa faci sex cu el, si legat de intrebarea trecuta unde ai spus ca el s-a eliberat in tine acesta dovedeste ca ii un pacalici mai ales ca nu a facut sex protejat.
Deci cand el are sa se sature de tine pleaca la alta fata si tot asa...

| aurgrigor8 explică (pentru anonim_4396):

Sper sa nu fie asa, desi ma tem ca ai dreptate!

| Hellobello a răspuns:

Nu conteaza ce are de gand, este urat ceea ce face si daca as fi in locul tau m-as desparti imediat de el. E clar ca nu te iubeste daca face d-atea, nu e normal. Intreaba-l ce inseamna chestia asta (ca da mesaje altor fete) si vezi ce spune. Oricum trebuie sa iei atitudine, altfel vei suferi mult

| alina2k18 a răspuns:

LOL
Asta nici sa insele nu e in stare laughing, tu vrei sa zici ca se milogeste de femei pe Facebook ca ultimu ratatwinking Gen disperat din ala de ii dai block instantwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru aurgrigor8):

Iti garantez, ca asa ii! Mai ceva am uitat sa iti spun ca el are sa se joace psihic cu tine are sa iti zica ca te iubeste daca isi da seama ca il suspectezi.

| aurgrigor8 explică (pentru Hellobello):

Am vb cu el despre asta si a inceput sa jure pe icoane ca cica nu o sa ma paraseasca niciodata si cica ma iubeste... povesti!

| Hellobello a răspuns (pentru aurgrigor8):

Pai exact. povesti. Nu te merita

| corbulalbrosu a răspuns (pentru aurgrigor8):

Exact asa cum ai afirmat. Juraminte de 2 bani si povesti bune amagit... fetiscane naive. Fa tot posibilul sa-ti pazesti ''pasarica'' de poftele lui. Succes!

| RAY a răspuns (pentru aurgrigor8):

Sex ai facut cu el?

| alina2k18 a răspuns (pentru RAY):

Https://www.tpu.ro/......ea-ramane/
Chiar neprotejat;)

| RAY a răspuns (pentru alina2k18):

Sper sa nu devina mamica ca e pacat de acel copil

| h3r a răspuns:

Stai linistita, la ce tactici are, nu o sa aiba cu cine sa te insele. Dar tie iti place sa stai cu unul ca el?

| JoookkkeeeRRR a răspuns:

El cauta altceva pe altcineva. Eu daca as avea pe cineva nu mai as avea nevoie de niciuna, daca sunt cu ea o vad doar pe ea

| aurgrigor8 explică (pentru h3r):

Nu,da il iubesc si mi-e greu sa renunt

| Lichan1 a răspuns:

Da sigur te înșeală daca spune asta

| Alexand3ru1 a răspuns:

Din moment ce intreaba fetele cu care tine conversatii pe Facebook de iubit si nr de telefon.
Clar ca vrea ceva de la fetele respective, nu cere numarul fara un motiv anume.
Cu prima fata cu care are ocazia, fara nici-un dubiu...te va insela.
Deschide ochii.

| sofisis a răspuns:

laughing)) Daaaaaa. Nu ti-e clar?