| BUDOKAI a întrebat:

deci de aproximativ 2 ani am incept sa ma masturbez... erau zile in care nu o faceam deloc dar erau zi zile cand o faceam de 2 ori :O happy... iar intrebarea me este daca nu este normal ce fac sau nu prea. Am vazut pe internet informatii cum ca ar fi sanatos te fereste de multe boli. Oare ma va afecta chestia asta pe viitor? odata la cate zile ar fi normal sa fac acest lucru? va rog sa ma ajutati si sa nu va bateti joc. Am 14 ani in septembrie fac 15 big grin

Răspuns Câştigător
| Morphines a răspuns:

Ca e bine, ca nu e bine, oricum tot asa o sa faci ca te-ai obsnuit sa te autosatisfaci. Nu este nici daunator, dar nici ceva care iti va face bine. Pe termen lung musculature si sensibilitatea va scadea si va avea de suferit. Mai rarut, ca-i mai dragut...winking

9 răspunsuri:
| viki16 a răspuns:

Ie bine dar nu exagerat exemplu nu de doua ori pe zi ci doar odata in fijecare zi
ok funda?

suntserios
| suntserios a răspuns:

E normal ce faci, dar mai raresteo si tu nici chiar de 2 ori pe zi

| anamimanonim a răspuns:

Am auzit peste tot ca e normal. Bine... daca nu esti foarte credincios. In biserica e considerat un mare pacat!

| BUDOKAI explică (pentru Morphines):

Mia placu aia cu ''mai rarut ca-i mai dragut...'' laughing

| Oana92 a răspuns:

Atata timp cat nu exagerezi si ai grija la igiena nu patesti nimic rau!

| Azµre a răspuns:

Nu e normal, deja a devenit o dependeță care mai târziu se va resimți.

| BUDOKAI explică (pentru Oana92):

La ce te referi prin exagerat? blushing big grin

| Morphines a răspuns (pentru BUDOKAI):

Ma bucurwinking

| Oana92 a răspuns (pentru BUDOKAI):

Sa exagerezi inseamna sa devina dependenta! Cand faptul ca te masturbezi devine ceva de care te simti vinovat sau care te obsedeaza, cand te gandesti doar la cum e cand faci asta si ce sa mai faci ca sa iti sporesti excitatia, atunci cand viata ta devine practic deranjata de asta inseamna ca ai depasit limita. Nu iti pot spune o cifra, gen 1 data pe zi...depinde de om si de limitele sale.