Te sfatuiesc sa rupi orice legatura cu el baietii ca el nu merita si nici nu v-ati vazut presupun.
Intalneste-te cu el si lamureste totul. Ai dreptate nu prea are cum sa iti zica pui si alte din astea fiindca nu va cunoasteti asa bine. E normal sa vorbesti putin mai rece. Dar de ce mai trebuia sa iti zica ca are o prietena care-l place. Inseamna ca nu e serios fiindca asta era problema lui si nu avea de ce sa o discute cu tine o rezolva singur fara alte implicații. Acum nu prea stiu ce sa zic dar nu cred ca va iesi ceva bun din toata treaba asta.
Eu zic ca n-are rost sa mai iti pierzi timpul cu astfel de baieti.Sa-i faci jocul si sa risti dupa aceea sa afli ca te inseala sau ca te minte? Pai e frumos asa? Nu zic ca ar trebui sa va aruncati amandoi intr-o relatie si sa va vorbiti de parca v-ati cunoaste de-o viata, e normal sa fi mai rece la inceput dar oricum ar fi atunci cand te indragostesti de cineva se excude posibilitatea ca mai e o fata care ma cam place si nu stiu pe care sa o aleg, nuuuu, daca gandeste la o alta posibilitate e clar ca nu te place atat de mult incat sa-ti dea o sansa. Si daca o sa va intalniti o sa fie ceva de genul : din partea ta: ma intalnesc cu noul meu iubit si sper sa fie totul ok si sa ma placa iar din partea lui o sa fie ceva de genul..ma intalnesc cu o fata si poate iese ceva, daca nu iese mai gasesc eu alta. Alegerea iti apartine, numai tu stii daca merita sa-ti asumi acest risc dar daca vrei un sfat ti-l pot da din punctul meu de vedere(pe care nu trebuie sa-l iei de model pentru ca e posibil sa gresesc sau sa gandesti diferit) eu nu mi-as pierde timpul cu un baiat care se da bine pe langa mine si ma alinta ca sa-i cad in plasa. Pe mine m-ar injosi o astfel de relatie. Nu zic ca merit totul dar cel putin ca fete meritam respect si meritam sa avem o relatie cu un baiat care ne da o sansa si care ne respecta si nu o relatie in care baiatul ne considera o roata de rezerva sau isi cauta in afara de noi o rezerva...cred ca meriti respect iar el nu-l prea ofera.
Chestia e ca am vorbit cu el de pe contul de facebook al prieteni mele, si am aflat aceste "secrete".
Buna.
Nu vreau sa te dezamagesc, dar niciodata sa n-ai incredere in baietii de pe net. Nu stii cine e, nu stii ce vrea, samd.
Stiu cum e cand te atasezi de o persoana si ea se comporta asa, dar nu merita! Eu zic sa o lasi mai moale si sa rupi legatura cu el. Plus ca e mai mare ca si tine.
Si daca el ti-a zis deja ca te iubeste, sa presupunem ca apoi ati fi impreuna : cand ti-ar zice : TE IUBESC " nu ti s-ar mai parea atat de interesant, nu ar fi nimic special. Deci, nu merita. Ai grija, bafta
AlexEjmecheru întreabă: