Te intrebi cum si de ce sa te iubeasca o fata? Nu inteleg de ce ti se pare asa greu de crezut. Sunt studii care arata ca 70% dintre femei, isi doresc sa faca sex cu o alta femeie, iar 30 % dintre femei chiar fac cel putin o data in viata, sex cu o alta femeie. Deci daca esti o tipa atragatoare, exista o foarte mare probabilitate sa reprezinti un punct de atractie si pentru multe fete, nu numai pentru baieti.
Daca tu nu o placi in felul in care te place ea si intuiesti ca ar putea sa iti faca necazuri din aceasta cauza, trebuie sa te gandesti mai mult la binele tau decat la a nu-i rani ei sentimentele si sa te indepartezi de ea.
Pai eu vad doua optiuni in cazul tau. Daca te simti si tu atrasa de ea, da-i o sansa... poate iesi ceva frumos. Traim in secolul XXI si nu o sa arunce nimeni cu pietre in voi ci dimpotriva, mai ales ca zilele astea relatiile lesbi sunt considerate "cool". Daca stii insa cu certitudine ca nu esti si nu vei fi niciodata atrasa de ea, o inviti la o discutie amicala si absolut civilizata, in care ii explici ca nu-i poti fi mai mult decat cea mai buna amica. Dar cred ca stiai si tu ceea ce ti-am scris eu aici, deci nu vad de unde vine dilema ta.
Problema e ca nu sunt atrasa asa cum ea, eu am prieten.nu e vb de p intilnire ca ea nu cred ca asta vrrea sa obtina insa nusiu cum sa vb cu ea ce sa fac ca sa nu o supar acum ca are sentimente e si mai sensibila si mai geloasa si poate sa faca si chstii nu ciar bune ca sa nu fiu cu nimnei, nu stiu cum sa intimpliat, cum o fata sa ma iubeasca de ce?))