1. Eu zic ca daca te iubeste ...mai vrea sa fie cu tine
2.Nu stiu, e greu cu barfele astea.Vezi cum se comporta prietenul tau si poate iti dai seama.
3. Poate ca nu are timp... nu stiu daca trebuie sa il acuzi ca nu intra.
4.Pff... nu sti pe unde se plimba el de obicei? incearca sa afli pe unde sta el sau pe unde umbla...
Doamne, fetito, ce probleme ai si tu la 13 anisori... Ma uimiti, cine a reusit sa citeasca toata povestea ta are tot respectul meu. Nu cred ca te poate ajuta nimeni. Suna-l vorbeste cu el. Lasa prostiile si scrie mai pe scurt data viitoare ca nu sunt necesare toate detaliile ca sa te putem ajuta. Toate cele bune!
1.te bate limba romana
2.te omoara limba romana
3.go and kill yourself(you need google translate)
Da mai ma bate limba romana du-te tu in tro tara straina si stai 4 ani acolo fara sa vorebsti nici un pic de romana
Inteligentule, esti atat de batut in cap sa nu vezi ca sta in Spania? Ai auzit de Tuenti sau macar ai observat semnele de intrebare puse la inceput?
Atunci sa ceara o parere pe un site in spaniola. nu sa vina aici si sa ne sparga pe noi cu 3 pagini scrise(sunt de vina ca am citit tot) cu multe'informatii' neinteresante..si dupa ce scrie 3 pagini jumate din tot ce a scris e incorect.
Am venit aici sa o ajut. nu dupa ce ii citesc intrebarea. sa am eu nevoie de ajutor.
App nu mai am nevoie de ajutorrrrrr am rezolvat tottttttttttttttt :XX::X:X:X:X:X mersi la totiorkm va multumesc mult chiar de ati inceput sa vorbiti fara voi dar in fine mersi mult
Mutubal întreabă: