Asa sunt parintii, crezi ca eu nu am trecut prin asta? Si sunt baiat in puii mei, ditamai omu, ai rabdare, ca mai este timp de distractie asculta la mine, eu intr'un an m-am saturat de cluburi si din astea. Calm
Buna, parintii au o gandire invechita stiu, ai rabdare, castiga increderea mamei tale stiu cum e.
Eu am 16 ani si nu ma lasa sa ies...inca nu i-am convins ca nu ma **** nimeni daca ies pe strada sau undeva cu prietenul.:-
acum imi spune cica" hai nu te sup" de nu`mi vine sa le dau pe aman2 cap in cap
Heei usurel.ai 14 ani.stiu ca vrei sa iesi, sa te distrezi dar zi merci ca ai putut sa il aduci acasa. puteti sa iesiti dupa ore si spui ca iesi cu prietenele.eu am 18 jumate si de abia acum cateva luni l-am adus pe prietenul meu acasa.ca sa nu mai spun ca acum nu imi mai dau voie sa mai fiu cu el ca...nici ei nu stiu de ce.adica tata, cred ca inca nu a realizat ca fetita lui a crescut asa ca relax
Fugitu de acasa nu e o solutie crede-ma tot ce trebuie sa faci e sa mai astepti si u putin asa ca pana atunci relax, nu iti mai bate capu
Mereu imi place sa critic oamenii, nu ma pot abtine deci, INVATA SA SCRII.Ca sa-ti raspund la intrebare,desii nu ai pus o intrebare,poti iesii cum a spus cineva mai sus dupa ore, le spui alor tai ca stai la scoala dupa ore pentru ceva proiecte extra-scolare si te vezi cu el, stiu ca nu prea e convenabil dar nu prea ai ce face.
Auzi cică "baba aia"!
Se vede că în ziua de azi nu mai aveţi nici un fel de respect faţă de cei batrâni.
Toarnai lu "baba" aia ceva in pahar,niste dioxid de carbon,praf de pusca, cianura, 40 de pastile,Detergent de vase,Otrava de gandaci,Spirt(nu sprite),niste Regent(NU detergent!), icnearca cu niste cioburi pisate in mancare, va merge