| cocolinafitzedulci a întrebat:

deci nu vreau critci nimic va rog frumos daca nu va convine nu raspunde:p

mie imi place foarte mult de un baiat de la mine din clasa:X:X
si astazi cand am fost la sala de pc-uri (calculatoare) eustateam cu o colega la un pc si acel baiat statea la pc de vizavi deci eramunu langa altul
si acolo trebuia sa luom oun caiet si un pix ma rog si colega mea stria acolo pe caiet iar eu am luat caietul si am rupt o foaie am imceput sa scriu de plictiseala desenam si ce mai faceam acolo si acel baiat mi-a luat foaia si a scis = nicoleta♥adrian adrian fiind baiatul celalat care statea el la pc apoi eu am sters numele adrian si am pus anonim si i-am dat foia s-a uitat iar apoi a sters ala si a pus el nicoleta♥anonim apoi incepuseram sa ai zic in gluma unchi urat dar ma rog pe spaniola rima (tio feo) :p si ai ziceam asa apoi a luat foaia si a scris in mare TUUUiar eu i-am luat foaia si i-am scris: nu ti-am zis tie i-am zis lui adrian si apoi a sters tot ce am sris i-am sris pe foiae dc a sters ce am sris si nu mia mai dat raspuns. in fine o zii dar intr-o zii...

eram in educatie fizica si stateam si ma gandeam nu eram atenta la ce spunea profu si cand sa ma uit spre el se uita la mine si cand m-a vazut a intors capul apoi iar si iar.

da si apropo astazis in clasa tot asa ma uitam al el si el la mine nu stiu ce sa mai cred daca ma place sau nu imi este un pic teama sa ai zic nu stiu nu sunt timida taree sa zici ca nu o pot face dar...

asa mi se intamplasera acum 2 ani ca imi placeade la unu de la mine din clasa dar i-am zis in fata ca il plac oricum acum acel baiat sta mereu si se uita la mine ma uit la el si tot se uita la mine ma fac curcubeu la fata dar ma rog nu ma mai intereseaza.

deci intrebarea mea este uramatoarea...

oare ma place sau nu? eu il plac ♥♥♥

Răspuns Câştigător
| adinaidk13 a răspuns:

Nu it pot garanta ca te place, dar din cate ai spus presupun ca simte ceva pentru tine. sper ca te-am ajutathappy:Xbye-bye!

5 răspunsuri:
| th3b3stg1rl a răspuns:

Cred ca e ft nesigur pe sentimentele lui! dup parerea mea crd ca colrgul lui e indrag de tine

| Peentusk a răspuns:

Fi sigurawinking

| cristyblondu a răspuns:

Te place clar asa ca pune mana pe el pana nu til ia alta

| Valentin_Andrey_1996 a răspuns:

Poti afla daca te place doar scriidnu-i asta!
Imi place de tine! Tie-ti place de mine? alege DA[] sau NU[]!

| cocolinafitzedulci explică (pentru Valentin_Andrey_1996):

Nu te cunosc I don't want to see