Poate ea intr-adevar te iubeste foarte mult, si ii este frica sa nu o ranesti si sa sufere din cauza ta, si ea incearca sa fie precauta, in caz ca tu o vei face sa sufere, ea incearca sa fie mai distanta. Daca esti sigur sa o iubesti cu adevarat, spune-i ce simti pentru ea, fi spontan, romantic. Fetelor le place sa le saruti, frumos, mai ales cand sunt suparate. Funda?
Pai aici depinde de tine deoarece sunt unele cazu`ri in care de la o despartire pierzi acea persoana.Arat`i ca nu va fi asa spune`i ce simti si chiar daca ve`ti ajunge la o despartire sa nu te feresti niciodata de prietenia ei. Bafta; x;*
Daca-mi spui si cum sa-i zic ce simt pentru ea ca sa nu par penibil esti cel mai tare
Pfoaaaaa.Sa nu ii spui niciodata :"Vreau sa iti spun ceva important". Te duci o iei de mana si ii spui :"Te plac". si pleci. Daca ii place de tine te va cauta zic eu.
Hahaha numai cineva FARA INIMA ar da raspuns acestei intrebari... daca tie chiar iti place asa de mult de ea dc nu incerci sa aflii raspunsul singur?
incercand sa postezi o astfel de intrebare...ce crezi ca va spune cand va afla ca intrebi strainii despre relatia voastra?
eu una nu m-as simtii bine deloc. in loc sa te chinui si tu macar putin de unul singur recurgi la din astea?
mi-e mila de saraca fata...cand o sa fiti impreuna da-mi un mesaj. poate mai stiu contul peste 10 ani cand o sa iti recunosti greseala...
Si vrei sa zici ca daca ii spun asta, va stii ce simt pentru ea?
Asta nu ma ajuta...nu stiu ce sa fac de aia am intrebat, nu stiu cum sa aflu singur de aia am cerut ajutor. poate tu nu te-ai simti bine, da poate altele apreciaza faptul ca macar te interesezi sau incerci...
Depinde ce tip de fata e si ce tip de baiat esti tu. Eu nu cunosc povestea ca sa stiu raspunsul exact. Cel putin mie, daca mi-ar place un baiat care mi-ar face avansuri, si ar veni la mine si m-ar saruta ar fi de ajuns. nu mi-ar mai trebui cuvinte. As intelege ce simte pentru mine si el ce simt pentru el.
Pai...nu stiu. incearca sa-i faci complimente.fii mai indraznet... sigur te va remarca.
Asta da, asta ma ajuta, da nu mai fa comentarii ca ala de dinainte, te rog mult.
Scuze, era pentru alinutza 4997 sau cv de genu:*
Anonimfarmerama,nu in toate cazurile, de ex eu daca nu sunt cu baiatul respectiv m-ar deranja ft tare sa vina la mine si sa ma sarute.
Dar daca v-ati cunoaste de mult si ar fi o atracttie intre voi si v-ati iubi la nebunie, si s-ar comporta foarte frumos cu tine... eu cred ca nu te-ai supara.
KatiMe27 întreabă: