Buna, am citit raspunsul lui Anonimatus si pot sa iti spun parerea mea...Eu cred ca mai exista inca o posibilitate decat cea spusa de Anonimatus si anume acea de a incerca sa se razbune, poate incearca sa te faca sa suferi. Poate este un baiat orgolios si nu vrea sa creada lumea ca el este conudus de o femeie. Daca ia-i trimis acel sms si nu ti-a raspuns, si in plus daca te evita atunci eu cred ca ar trebui sa o lasi balta si sa iti vezi de viata ta.Stiu ca iti va fi greu dar daca te iubeste cu adevarat si o sa vada aceasta indiferenta la tine o sa isi dea seama de ce a pierdut si o sa se intoarca la tine.El a vazut ca tu nu poti sa stai fara el si de aceea se poarta asa, pentru ca stie ca orce ar face tu o sa fi cu el.Fi mai rece si distanta asa cum este el si astfel o sa-ti dai seama ce este in sufletul lui. Sper ca ti-am fost de folos:*
Te evita ori pentru ca e rusine cu tine la scoala fata de prietenii lui. ori pentru ca nu vrea sa aiba o relatie cand e scoala deoarece (se ia cineva de tine sau ai vreo problema ceva. si el trebuie sa te ajute tot timpu) cam asa fac majoritatea baietilor.
Eu cred ca acum e ca altcineva si nu vrea sa te faca sa suferi imi pare ff rau
loramesesan întreabă: