| Andreea_1745 a întrebat:

BUna! deci problema mea e in legatura cu prietenul meu.Imi este frica sa-l sarut adica nu am mai facut-o si nu stiu ...simt asa ceva ciudat, nu pot, mi-e frica! El vrea dar refuz din teama.Plz niste sfaturi big grin

12 răspunsuri:
| thereforyou a răspuns:

Tu fetito, mama ta stie ce faci tu? cati ani ai? maxim 11. E plin de copii siteul asta. Auzi-l si pe Florinrolling on the floor. Ce relatie e aia fara sarut? Poti sa consideri ca nu sunteti impreuna.

| Alexakos a răspuns:

In primul rand lasate "dusa de val" lasa-l pe el sa o introduca si dupa aia fa si tu ce face el. Si intra si aici... poate te ajuta succes http://www.codrosu.ro/......tat-video/

| 1micdamare a răspuns:

Spala-te bine pe dinti, strange din c.r si spune-ti in sinea ta: ce-o fi o fi, casc gura!
Daca nu, mai asteapta si tu vreo 10 ani!

| DorelSudoru a răspuns:

Scrie pe youtube ""how to kiss tutorial""laughingxD gasesti cate ceva si te antrenezi si tu cu cinevalaughing

| carnat a răspuns:

laughing rolling on the floor ce comentarii de tot ca***ul lasa lumea laughingrolling on the floor)

| annna a răspuns:

Ai incredere in tine si o sa vezi ca o sa fie bine.succes!winking

| FaraNume_7993 a răspuns:

Nu sunt reguli pentru sarut.Asta vine de la sine.

| Andreea_1745 explică:

De fapt..."thereforyou", am 14 ani, mai bine taceai decat sa dai raspunsuri proaste, pacat de site-ul asta si de oamenii binevoitori ca exista si oameni care sunt foarte amuzati de problemele altuia, si mai dau si raspunsuri tampite.

| Bambiii a răspuns:

Nu sunt reguli pentru sarut.Asta vine de la sine. Nu ai de ce sa iti fie frica. Te lasi pur si simplu dusa de val. Succes:*

| LorE_1016 a răspuns:

Ti-e frica sa saruti? Nu ai de ce! Asa eram eu la inceput si era prima zi de cand eram cu el. Daca nu stii cum lasa-l pe el sa se apropie de buzele tale, sa te sarute si apoi el o sa miste acoo din buza blushing ei asa faci si tu.nu e nimic dificil bitha.totu vine de la sine. pup si succes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hey Lore iti multumesc si eu pentru rasp si eu am aceeasi problema ca si Andreea

| joker98 a răspuns:

BUNA ANDREEA, sunt florin si desi am 13 ani inteleg aceste lucruri foarte bine, stiu ca baieti sunt foarte insistenti cand vine vorba de sarut, dar nu trebuie sa-ti fie frica, oricum daca gresesti cu ceva, el nu te va respinge pur si simplu, te va accepta asa cum esti deci nu-ti fie frica...eu am trecut prin asa ceva si am 13 ani big grin, nici eu n-am stiutprima data apoi am inceput sa invat, asa ca nu-ti fie frica fi curajoasa, si sa vezi ca va iesi ceva ffff bun si sper sati pla ca pentru ca este o senzatie fff placut, pup.mult noroc