Cred ca ai putea incerca!
S-ar putea, asa cum ai tu retineri, sa aiba si el, cineva trebuie sa inceapa, nu?
Nu e nimic rau sa stai de vorba, in cel mai rau caz iti faci un nou amic, nu te gandi neaparat ca ai vrea sa-ti fie ceva mai mult, ia-o incet.
Daca e interesat in sensul in care doresti tu, ti-o va arata singur, dar deocamdata ar fi bine sa incepeti prin a va cunoaste mai bine!
Da...cum a spus si greece.Intra in vorba cu el, nu sti ce simte. Poate si el vrea sa faca acelasi lucru, dar are si el temeri.Si...mai ales ca va puteti apropia prin intermediul prietenilor comuni.
Incearca!
Si eu am fost tot asa cu un baiat. Am vorbit cu el, luand in considerare ca decat faptul ca eram la aceeasi scoala ne lega, i-am zis ''buna''. El a zis ''ne cunoastem?'', eu am zis ''te-am mai vazut pe la scoala. eu sunt...(numele tau ''. Si uite asa suntem prieteni, deoarece nu era interesat, dar am incercat, desi acum suntem decat prieteni, e un baiat super de treaba. Succes!
Nu ar trebui sa umbli la prietenul prietenei tale! Da suna ciudat... dar fata poate tina la el, si o prietena adevarata nu s-ar da la iubitul ei! De ce sunteti asa de bagagiosi? De ce vrei s-o faci sa sufere? Din catralioane de baieti, fix cu al ei vrei sa interactionezi?;-j