anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna dimineata,

Am nevoie de un sfat, apelez din nou la voi.

Fostul meu prieten m-a căutat careva zile la rand iar într un final chiar a reușit sa mă convingă sa ne vedem. Totul a fost frumos 3 zile pana când l -am rugat sa pună o poza cu noi 2 pe Facebook. A refuzat pe motiv ca nu amesteca viața personală pe Facebook, l-am pus sa aleagă dacă vrea sa ne despărțim, el a ales despărțirea în loc de poza. În cerea sa fiu mai buna, mai blândă și sa nu îi mai cer sa expună relația. Ieri i-a căzut telefonul jos și am văzut ca avea mesaje primite

L-am rugat sa îmi arate de la cine sunt, a luat telefonul și l -a băgat în buzunar motiv ca nu îi place sa fie controlat iar mesajul spunea el ca este de la banca. Ne-am despărțit din nou!

Mulțumesc tuturor pentru ajutor!

9 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Inca odata vin si spusn: nu te mai intoarce la fostul iubit niciodata, ca nu merita oboseala, daca nu ai fost fericita cu el inainte, aucm nu vei fii deloc.
Evident, intersul lui era sa capete ceva de la tine, ceva de care ii era tare dor... dar fara obligatii si fara a-si face publica relatia cu tine.
Un ipocrit de fapt, pentru ca nu a meritat nici inainte vreo ceapa degerata, cum nu merita nici acum.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nesimtit tipul.Trebuia sa iti arate pe loc cine i-a trimis mesajul, ce i-a spus, eventual si ce au vorbit cu 3 luni in urma.

Răspuns utilizator avertizat
| IrinaAvram a răspuns (pentru Violleta2022):

Spune ca se simte controlat daca pune pe Facebook și ca nu îi place sa își expună viața personala. Însă cu colegele de la munca are poze.

| mihai69 a răspuns:

Și de fapt, ce treabă ai tu cu telefonul LUI?!?
Mă rog, oricum e bine că v-ați despărțit, dar nu da vina pe el pentru că tu ești prea băgăcioasă.

| IrinaAvram a răspuns (pentru mihai69):

Erau mesaje de la alte fete, reacția lui m-a făcut da vreau sa văd cine îi scria.

| sofisis a răspuns:

Foarte bine. Asa va e cel mai bine. DESPARTITI.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Totul era de asteptat cand a inceput sa te caute din nou, mai ales daca tu te-ai despartit de el. Macar a fost destul de barbat sa nu te lase sa ii controlezi telefonul si sa pui poze cu el pe Facebook, daca tu simti ca il vrei inapoi mergi tu de data asta la el, deoarece cu siguranta se mai vede si cu alte fete.

| mihai69 a răspuns (pentru IrinaAvram):

Și îți erau cumva adresate ție? mă îndoiesc. Ai auzit cumva de secretul corespondenței? mira-m-aș...