| teiubesc_5807 a întrebat:

Buna dimineata! Am revenit, pentru ca nu am fost inteleasa si am impresia ca toata lumea a dat vina pe mine( cititi intrebarea anterioara http://www.tpu.ro/......am-nevoie/ ).
Eu pe el il iubesc foarte mult,il ador,imi mint parintii pentru el(stiu sigur ca nu sunt de acord sa fiu cu el pentru ca e rrom, si cand am avut relatia aceea de 1 an aflasera dupa 3 luni si am avut parte de un scandal monstrus) si credeti-ma ca pentru mine nu e prea usorca eu sunt apropiata de ai mei.
Stiu ca am si eu o problema,sunt neincrezatoare,poate si pentru ca prima data ne-am cam dezamagit unul pe altul,fiecare era diferit,insela si din cauza indiscretiei lui au aflat si parintii mei( da,s-a schimbat,si eu la fel).Il iubesc si tocmai de asta nu vreau sa il pierd,as vrea sa am mai multa incredere,apar des discutii intre noi, dar le rezolvam.Si nu e chestia ca vrea sex, ca stie ca asta nu se va intampla niciodata intre noi.Am preferat ca atunci cand va merge la o fata special pentru asa ceva( el avea o viata sexuala activa si a spus ca e greu sa reziste fara,am inteles asta),sa imi spuna,sa stiu,ca doar eu i-am spus ca prefer sa mearga la alta si el mi-a zis ca nu vrea sa isi bata joc de mine sau sa ma oblige la ceva ce eu nu vreau; dar totusi,imi va fi greu sa stiu ca face asta cu alta fata(si nu,eu nu fac sex cu el).
Deci,ma iubeste( nesiguranta ma omoara),cum il fac sa nu fie asa indiferent uneori(aseara de exemplu mi-a raspuns asa sec),as vrea sa fie mai atent cu mine.
Si, cum pot sa am mai multa incredere in el?

5 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
deci..necazul tau este ca "el" este rrom si parinti tai nu il accepta.
acum stim ca dragoste nu prea tine cont de culoare/etnie si varsta, poate se simt indreptatiti sa nu fie de acord cu aceasta relatie, mai ales ca aceasta rasa nu prea sunt vazuti bine in lume. poate este rrom dar romanizat/mai cizelat... nu stiu ce sa zic..invata/munceste? daca e trantor, au dreptate parinti, dar daca el te iubeste asa de mult si il iubesti si tu, cum de nu ai avut relatii sexuale cu el?
ciudata relatia voastra.e bine totusi sa stati de vorba si sa afli ce doreste el de la aceasta relatie si pana unde vrea sa mearga.tu te gandesti la o relatie de viitor cu el? te vezi peste ani langa el?
mai da ceva detalii te rog.
O zi bunahappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tot asa am sa-ti raspund si aici dar mai adaug si ca daca era baiat istet si intr-adevar tinea la tine si iti respecta dorinta putea avea viata sexuala si fara a sti tuwinking

| teiubesc_5807 explică (pentru anonim_4396):

Eu am preferat sa stiu, i-am spus ca mai bine sa imi spuna, ca e mai ok asa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru teiubesc_5807):

Mai, aia ce ti-a zis el cu viata sexuala nu a fost decat un pretext ca sa te faca pe tine sa "cazi mai repede la pat"

| unknøwn a răspuns:

Relaţie fără sex, nu se poate. Mai ales la vârsta lui.
Cu tine doar se joacă. Nu e nimic serios.