| ionutblue a întrebat:

Bună dimineata! Azi m-am trezit cu niște pete albe pe chiloți (Nu sunt foarte mari). Îmi poate spune si mie cineva ce este?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Cel mai probabil ai avut un asa numit ''vis umed'', adica o ejaculare involuntara de sperma in timpul somnului sau altfel spus ''o polutie nocturna''. Printre cauzele psihice si mentale ale polutiilor nocturne se numara : insatisfactia erotica cauzata de lipsa unei relatii de cuplu sau de o relatie de cuplu nereusita, o dorinta de satisfacere erotica in afara cuplului (dorinta ascunsa sau nu, recunoscuta sau nu), negarea dorintei sexuale, dorinta de a descarca, de a scapa de energia sexuala. Cel mai frecvent acest fenomen apare in conditii de abstinenta, dar in acest caz, daca nu seproduce frecvent, nu ar trebui sa te ingrijoreze aceasta situatie. Doar in cazul in care producerea polutiilor persista chiar si in cadrul unei relatii stabile, atunci se recomanda efectuarea unei consultatii de catre un psiholog sau psihoterapeut sexolog. Sanatate!

7 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Sigur ai avut un vis erotic de care nu i ti amintesti si ai ejaculat in somn. ce varsta ai?

| ionutblue explică:

15. Nu a fost vis erotic. Am avut vis erotic mai de mult și stiu cum e.

| ionutblue explică (pentru CristiDinBucuresti):

Nu a fost vis erotic. Am avut mai de mult si stiu cum e.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai avut o polutie, stai liniştit, în perioada adolescenţei, ţi se va intampla aproape mereu.Le poţi evita evitând filmele cu caracter sexual, pozele cu caracter sexual etc.

| ionutblue explică (pentru corbulalbrosu):

Mulțumesc!

| Emilian65 a răspuns:

Sunt petele de la spermă eliminata în timpul unei ejaculări nocturne.

| ionutblue explică (pentru Emilian65):

De fapt am racit la rinichi