Sa fur chilotii la unele si sa ma prinda in timp ce sunt cu nasul in ei, dupa sa mi bage pe gat.
Sa fac sex cu doua femei mature, una din ele sa ma masturbeze pe la spate in timp ce ma gat la cealalta pe fata.
Misto faza cu furatul chilotiilor. Eu as face colectie din ele L-eas atarna ca niste trofee
Dialogul murdar in timpul sexului, ador sa domin, sado-maso (nu genul scârbos ), ador sa fac roleplay gen criminalul si victima, rapire, am tendința sa sufoc si sa las foarte multe semne pe corp, de multe ori pun frisca si ciocolata pe acea persoana sau alcool, la final las persoana aia sa ma domine putin, nu par atat de " păcătoase" dar merg )
Personal cred ca cu totii avem o latura kinky si uneori nu numai in planul sexual. Din pacate, societatea de multe ori judeca si condamna asa ceva, ca urmare, din copilarie, parinti, mediu, scoala, "inveti" sa fii "normal" conform standardelor unanim acceptate. Ca fi femeie, cu atat mai mult mai ales daca nici parteneruld e viata nu are deschiderea de a cerceta, explora protpia sexualitate ca si pe cea a partenerului.
Si Dani, iarta-ma ca la intrebare concret tot nu ti-am raspuns
probabil mi-e inca teama de judecati, chiar si sub protectia anonimatului...
"probabil mi-e inca teama de judecati, chiar si sub protectia anonimatului..." - stai lin depinde si cine te judeca, nu are rost sa-ti fie frica, daca le-ai afla fanteziile sexuale sau ce practica in pat, probabil tii s-ar intoarce stomacul pe dos.
Si tu daca ai afla ca in pat, ca si in viata reala si profesionala, imi place sa controlez, sa domin, sa fie lucrurile cum hotarasc eu si imi tin sotul intr-o centura castitate pentru ca a calcat stramb, ce ai spune?
multumesc, acum prind curaj ca pe viitor sa mai spun si altele
XxXxXDavidFotbalistulXxXxX întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: