anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna dimineata big hug Ieri tocmai am primit o veste " urata " pentru mine crying Voi avea un fratior/surioara crying. Eu nu vreau asta crying Ce sa fac? sad

19 răspunsuri:
| George_8501 a răspuns:

Soarta na-i ce sa faci!

| Chauderitza a răspuns:

Buna draga mea! eu m-as bucura enorm! Fii fericita! Pentru ca un copil, este o binecuvantare!
Sa vezi, ca peste 1 an toate emoticoanele''sad crying'' se vor transforma in : ''happy big grin :X :*''
Fii fericita,ai cu cine sa imparti,sa te joci.
Asa,cand doamne fereste unul din parinti,are o problema grava,si trebuie ajutor,surioara/fratiorul te va ajuta!
Asa singura, este foarte urat!
Te vei atasa de el, cand il/o vei vedea acolo micuta/micut! Bafta!

| AIRIUS a răspuns:

Buna!
Nu ai ce sa faci tu,insa poti doar sa te obisnuiesti cu ideea ca va mai veni un nou membru in familie si pana la urma,eu m as bucura!
O sa ai si tu pe cineva cand vei fii mai mare,daca va fi fetita,te vei consulta cu ea,sau tu ii vei da sfaturi despre viata, iar daca vei avea un fratior, in mod cert va fi baza ta in viata.
Te va ocroti de tot!
Numai bine si incearca sa vezi partea buna a lucrurilor!

| harciog a răspuns:

Acum nu mai ai ce face.Trebuia sa iei problema-n dinti inainte sa le fi spus parintilor;-Nu va mai ****ti bai cu strigaturi ca unda sonica rupe prezervativul.

| bimboii a răspuns:

Ce frumoslove struck.Sa vezi cand va avea vreo 5-6 anii ce o sa razi laughing
Sau cand il va certa maikata ca nu si a facut temele.O sa fii satifacuta:X
E minunat:X
Bucura.te.Va fi binehappy

| Gabriella24 a răspuns:

Buna! :* nici mie nu mi'ar place daca ai mei ar aparea dintr'o data cu vestea : "vei avea un fratior sau o surioara" dar asta e nu ai ce sa faci... gandeste'te ca atunci cand v'a creste te va ajuta happy Va fi bine! paa :*

| вèiiiвiii a răspuns:

♥_♥ Bucuratee love struck bucurate love struck bucurate love struck. Stiu cum e sa crezi ca te va da la-oparte nu-i asa oh go on intotdeauna vei ramnae sora/fratele mai mare in care va avea o baza. De acum nu mai esti singur/singura pe lume ai un frate/sora care te poti baza mereu pe el/ea. Te va iubi / te va respecta si iti va fi mereu alaturi. O-sa te ajute / o sa o ajuti. E minunat sa maia i pe cineva pe lume. Fii fericit/a. Multa sanatate tie si familiei, si spune-i bebelusului un caluduros bun venit. Bucurate love struck. Succes puppy dog eyes ♥_♥

| TipaSecsiii88 a răspuns:

Te vei bucura mai tarziu de el/ea! O sa fi ft fericita!;*

| Abracadabraash a răspuns:

Multumesc :* O sa incerc sa ma mai gandesc, sa il accept... chiar daca parintii nu imi vor mai acorda atata atentie sigh big hug Nici nu stiu la cine sa dau fundita straight face

| Laviy a răspuns:

Cand o sa il/o vezi asa de mica si de neajutorat/a, pun pariu ca o sa incepi sa iti placa. Pana la urma e un bebelus, nu e vina lui. Poate ti-e frica, ca nu o sa iti mai deie parintii tai atentie, asta e doar o iluzie, si tu esti copilu lor, si pe tine te iubesc. O sa fie bine, crede-ma:*

| radugolgolut a răspuns (pentru Abracadabraash):

Mi-o dai mie?tongue

| onikaoana a răspuns:

Buna. nu ai de ce sa fii suparata. eu nu am si imi doresc tare mult. sa am grija de el cand mama nu are. un copil e cea mai mare binecuvantare. o sa vezi peste cativa ani ca o sa te intelegi foarte bine cu el/ea

| passenger a răspuns:

Incearca s-o impingi pe maicata pe scari laughing
PS: Cati ani ai?

| Heather2001 a răspuns:

Sa termini cu egoismul!

| simona223 a răspuns:

Nu ai ce face dar iti zic de pe acum.parintii tai ii vor da mai multa atentie decat tie.asta nu inseamna ca nu te iubesc in aceeasi masura decat pe el/ea.sa nu te superi.nu e vina lui ca se va naste

| StyLLeZoR a răspuns:

Din pacate nu ai ce sa faci!

| Abracadabraash a răspuns (pentru passenger):

13.

| Abracadabraash a răspuns (pentru radugolgolut):

Il inchiriezi? laughing)

| radugolgolut a răspuns (pentru Abracadabraash):

Ma refeream la funda(ai zis ca nu sti cui sa i-o daitongue