| SamsungElectronics a întrebat:

Bună dimineața.

Este greu sa fii singur. E frustrant. E trist. M-am saturat sa nu am pe nimeni langa mine. Unde mai cauti (dar sa si gasesti) fete seriose si fara fite? Fete cu care sa incerci sa iti faci o relatie, dar sa vrea si ele? Voi pe unde ati cautat? Ce ma sfatuiti?

5 răspunsuri:
| FilipSorin a răspuns:

Dumnezeu este alături de tine mereu, stiu ca este greu sa crezi asta dar El iti poate oferi singura iubire de care ai nevoie, orice ai nevoie El iti poate oferi. El iti ofera aceste lucruri nu cum ti le ofera lumea, El are grija sa nu ti se tulbure inima. Cerei Lui Dumnezeu ceva iar El te va ajuta?

| FilipSorin a răspuns (pentru FilipSorin):

Scuze, la final am pus un emoji happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

God! Dar de când relațiile astea au devenit ca slăbitul, ca făcutul unei facultăți, ca un scop și atât? happy

Nu mă înțelege greșit, e ok și să cauți că na, era o vorbă "cine caută găsește" daaar totuși acel "Voi pe unde ați căutat?" din întrebare mă înfioară.

Relațiile cele mai bune, părerea mea sunt cele picate ca din cer, ce-i drept e mai rar să stai să găsești pe unul sau pe una picată din cer, daaar e cel mai frumos. Asta dacă vrei totuși dragoste. Mai ales la început, cred că am mai citit întrebări de la tine și parcă ziceai ceva de 20 de ani, că ai. Deci la 20 de ani ar trebui să fii oricum ocupat cu cariera și tot ce înseamnă asta, deci iubirea las-o să vină ea, să parcurgă toți pașii ăia, ba poate chiar surpriza aia, că uhh, ia uite mi s-au cam urcat hormonii la cap după x sau y, dacă mai ești și mascul, poate chiar da, vânătoarea, dar vânătoarea să apară doar după ce în ochii tăi a intrat un subiect interesant, dar unul picat din cer, cum mai spuneam și nu unul căutat și găsit de tine, aia nu mai e dragoste, părerea mea, e doar o obsesie și un obiectiv pe care tu trebuie să-l bifezi cu orice preț.

Dacă tu totuși asta vrei, cum spun mereu pe aici, fă asta, cine sunt eu să te împiedic sau altcineva care ar gândi ca mine happy daaar eu atât mai subliniez, dacă îți faci o obsesie și un scop din asta, atunci să nu te miri de ce nu găsești dragostea. Pentru că în mintea ta nu a fost niciodată să găsești dragostea ci doar să bifezi caseta dragoste. Sper că sesizezi nuanțele, dacă nu, mi-am pierdut timpul de pomană scriind alte romane, mai ales despre un subiect atât de idealist și frumos precum dragostea. laughing

P. S. Nu uita că dacă asculți de sfatul meu laughing deși cred că nu o s-o faci laughing dar dacă totuși asculți de el și asta e valabil pentru toți oamenii care mai citesc asta sau caută la rândul lor răspunsuri la întrebarea "dragoste" atât mai spun. Dacă nu urmăriți să bifați caseta dragoste și urmăriți să bifați dragostea, de fapt nici să nu o bifați ci să o așteptați, cred că e normal să știm că vom avea și dezamăgiri, frustrări, îndoieli, furii, deoarece acolo îți lași întreg sufletul și felul tău de a fi, iar partenerul îl va vedea și explora așa cum este el.

Evident că la polul opus, poți să fii cine vrei să fii, vei purta măști și vei vrea doar să fii cel mai perfect om, deoarece acolo nu ții cont de suflete, de iubirea aia mare, acolo ții cont doar de a-ți bifa obiectivul. Când a fost bifat nici să nu te mire de ce nici tu, nici partenera ta, nu mai sunteți atrași și totul se duce de râpă. happy Acolo nu e iubire, e obsesie, e scop.

Acum nu zic, nici să stai degeaba complet, fă tot ce ar face un om normal care ar vrea să fie observat de o fată, daaar normal, în limite normale, nu să-ți faci un scop imens din asta.

Cât și argumentul că vrei să găsești pe cineva doar din cauza singurătății, iar mi se pare eronat. Poți face și asta, dar tu vei sta în relație cu o ea doar pentru că ți-e frică de singurătate, aici nu aș fi cea mai în măsură să dau sfaturi, deoarece teama aia e huge și la mine, și uneori și eu mai fac chestii eronate doar din cauza acelei frici, dar în final eu am decis să trăiesc chiar și de aș fi ultimul și singurul om din Univers.

| adorbanii a răspuns:

Unde mai cauți (dar și să găsești) băieți care să nu-și dorească doar sex? Băieți care nu se uită doar la aspectul fizic al fetelor? Băieți care nu-și tratează iubitele ca pe sclave?

| RAY a răspuns:

Sa știi ca expunerea publica a vieți tale va fi luata în ras pe viitor de către alți, ai griji ceea ce expui pe TPU, în principiu mulți vor profita de asta și te vor umili și îți vor bate joc de tine, trăim într o societate sadica, lipsita de empatie și umanitate, bunătate, nimănui nu ii pasa de tine, dacă poate doar rade, face mișto, re critica, bârfește, te umilește, nu aștepta mila, compasiune de la nimeni