| Andandut a întrebat:

Buna dimineata si La Multi Ani tuturor!
A fost cel mai urat revelion din viata mea, am trecut in 2013 certata cu persoana la care ma asteptam cel mai putin, cu prietenul meu.
Stateam departati unul de altul la 12 noaptea si priveam artificiile, in acelasi timp el incepuse sa bea foarte multa sampanie, isi turna pahar dupa pahar, iar eu varsam lacrimi in umbra lui...ma durea prea tare, nu ma puteam abtine.
Si toata cearta a inceput din cauza ca el nu a fost capabil sa cedeze din orgoliu,a interpretat gresit un lucru spus de mine si a tinut-o numai pe a lui. Cearta a continuat si acasa, pana spre dimineata,deoarece el vorbea intruna si se lega de certurile care le-am avut si in trecut,spunea ca numai eu am gresit si gresesc si chestii de astea.Pur si simplu nu mai tacea.
M-am enervat la un moment dat si i-am zis ca imi vine sa-i dau una in gura ca sa taca,pfff a reactionat si mai urat,m-a apucat de fata apoi m-a impins.
Am pus totul pe seama faptului ca a baut(el nu obisnuieste sa bea,dar a baut de nervi probabil). Dar vad ca si acum dimineata cand am vorbit cu el, tot pe mine ma credea vinovata de toate certurile dintre noi...el se crede un sfant.
Of nici nu vreau sa ma mai gandesc, pentru ca ma doare foarte tare, nu pot reusi sa-mi revin din starea asta.
Va rog dati la o parte tot ce am zis despre el, despre certuri...va rog sa imi dati un sfat despre cum sa imi revin sufleteste,atat. Ca nu mai pot, ma simt distrusa, simt ca nu pot trece peste aceasta dezamagire care o simt acum, ma asteptam ca seara de revelion sa fie una speciala, sa ne intelegem bine...dar se pare ca n-a fost sa fie. sad

15 răspunsuri:
| BeautifulAngelOana a răspuns:

Se vede ca tu il iubesti foarte mult pe el! Dar totusi si daca a baut nu trebuia sa te prinda de fata si sa te impinga! Intr-o relatie nu are cum sa fie numai unul de vina. Tu calmeaza-te, gandeste-te daca chiar mai are rost sa ai o relatie cu el! Si daca tu crezi ca mai are rost sa ai o relatie cu el, atunci fa ceva ce sti ca ii place si nu il lua la intrebari, lasa-l sa stea bosumflat ca ii trece lui! Din punctul meu de vedere un baiat / barbat nu are dreptul sa dea intr-o fata/femeie indiferent ce ar spune sau ar face ea! Si cand spui ca iubesti o persoana nu o prinzi de fata si o impingi! Bafta! Daca mai am cu ce sa te ajut sa imi spui! Sper ca am putut sa te ajut cu ceva!

| Andandut explică (pentru BeautifulAngelOana):

M-a deranjat foarte mult gestul lui de a ma lua de fata.Si nu e prima oara cand se intampla sa ma ia de fata sau sa ma impinga. I-am zis ca ma deranjeaza,eu la nervi am spus ca ii dau una, dar nu am trecut la fapte ca el, nu l-am bruscat. Stii ce mi-a raspuns el? A zis ca orgoliul lui barbatesc nu ii permite ca o femeie sa-i spuna ca ii da una. Mi s-a parut absrud raspunsul lui, am inteles ca orgoliul lui nu permite asta, dar trebuia sa-mi zica si el prin vorbe ca imi da una, nu sa treaca direct la fapte si sa ma bruscheze. Si ti-am zis,nu e prima oara cand reactioneaza asa.
Intr-o relatie suntem doi,o construim amandoi, e normal ca amandoi gresim odata ce apar certuri si nu are cum sa fie numai unul de vina. Dar e incapatanat si nu prea isi recunoaste vina. Putea sa taca,sa nu mai aduca aminte si de certurile din trecut si sa comenteze. El amplifica cearta si ma provoca si pe mine sa ii raspund.
Intr-adevar il iubesc foarte mult in ciuda defectelor sale, m-as amagi singura daca as spune ca ma indeparteaza de el prin gesturile sale, pentru ca eu nu ma pot indeparta de el, e mereu prezent in sufletul meu. Poate sunt fraiera ca iubesc asa, in sufletul meu il iubesc enorm, dar in fata lui nu ma las nici eu calcata in picioare, ripostez si eu cand el comenteaza. Poate ar fi mai bine sa il tratez cu bunatate atunci cand el cauta cearta, sa-si dea seama ca greseste si ca nu trebuie sa dezgroape trecutul sau sa ma bruscheze...
Oricum in sufletul meu ma simt rau si sufar, nu stiu cum o sa trec peste aceasta dezamagire. Multumesc pentru raspuns, mi-a prins bine sa aud o parere! La multi ani! :*

| BeautifulAngelOana a răspuns (pentru Andandut):

Nu pot sa inteleg de ce baietii nu recunosc niciodata greselile lor. Da tu il iubesti, se vede asta! Daca el atata sustine ca te iubeste, atunci de ce da in tine! Mie mi se pare o lipsa de bun simt din partea lui sa dea in tine pentru ca nu te lasi calcata in picioare! Raspunsul lui este foarte absurd. Nu te lasa calcata in picioare pentru ca nu poate el sa vina la tine si sa dea in tine asa cum vrea el, cum poate nici parintii tai nu au facut-o! Eu am patit asa odata, adica al meu cand o baut la banchetu din a 8a a lui, cand o venit acasa o inceput sa urle, sa ma impinga si o mai si venit cu 3 fete! Ce crezi ca am facut? L-am lasat balta acolo cu alea si am mers acasa la mine! Si dimineata ma suna disperat ca nu stia de ce eu nu is la el!

| Andandut explică (pentru BeautifulAngelOana):

Nu ma las calcata in picioare, de acum cand are chef de cearta ori am sa-l pedepsesc cu absenta mea, am sa plec de langa el, ori stau langa el si am sa-i raspund cu bunatate si calm la acuzatii.Asta va depinde de starea mea de moment.Asta mi-am propus sa fac. Nu am sa-i mai raspund cu rautate la provocari si am sa-l sfatuiesc ca atunci cand isi revine sa ma caute.Pentru ca m-am saturat sincer sa ascult toate porcariile din gura lui.Imi fac rau singura daca o sa mai stau mult sa-l ascult.
Unii baieti sunt prea imaturi si cred ca totul li se cuvine...al tau a depasit cu adevarat masura in legatura cu fetele alea..mai esti cu el?
Si sa vezi aseara parca ii parea rau ca sta cu mine si sora'sa de revelion(am facut revelionul noi doi si sora lui cu prietenul ei), a zis ca mai bine se ducea cu prietenii lui si nu il mai interesa de nimic. Apropo a vorbit asa de urat cu mine de fata cu sora'sa si prietenul ei. M-a mai facut si de ras.

| kmarianak a răspuns:

Nu are nicio justificare pentru actele salede violenta, verbala, fizica, psihica. Incercati sa vorbiti dupa ce se calemaza apele, dar nu merita sa te distrugi... Un An Nou Fericit! si o decizie inteleapta pentru situatia in care te afli...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te-a neglijat, cel putin in acel moment...nu e bine sa te te legi de el daca era si beat, altfel gandesc unii cand sunt beti, nu cred ca e totul pierdut...

| Andandut explică (pentru kmarianak):

Asa e...mi se pare josnic ca un barbat sa isi masoare forta cu o femeie.Voi vedea ce va mai fi pe viitor, daca nu se indreapta nimic voi lua decizia sa ma despart de el chiar daca voi suferi enorm..pentru ca daca de pe acum e violent, mai incolo ce va fi? Avem doar un an jumatate de relatie...pe viitor ma va bate la fiecare pas daca mai raman cu el si daca nu il pun la punct de pe acum..Multumesc pentru raspuns. La multi ani!

| Andandut explică (pentru anonim_4396):

Azi dimineata era de aceeasi parere,nu stiu daca se trezise din bautura sau nu,dar era de aceeasi parere ca eu sunt vinovata mereu...
Nu l-am inselat, il iubesc, i-am dovedit asta, nu are nici o scuza pentru vorbele si faptele sale, odata ce s-a ajuns la violenta chiar nu are nici o scuza. Daca faceam ceva foarte grav mai ziceam sa reactioneze asa violent verbal si fizic.dar nici atunci. Daca el vede ca relatia nu mai merge si daca nu ii convine de cum sunt, sa se desparta civilizat de mine, nu sa ma chinuie asa...
Daca va continua asa oricum voi lua eu decizia de a ne desparti.Pentru ca nu e prima oara cand e violent.Multumesc pentru raspuns. La multi ani!

| BeautifulAngelOana a răspuns (pentru Andandut):

Nu nu mai is cu el pentru ca eu nu le permit asa ceva si daca ei vor sa ma accepte asa cum is eu, bine, daca nu si asa ii bine! Stati departe unu de celalalt 2 zile in care sa nu vorbiti nici deloc ca nu va trimiteti mesaje, sa nu va vedeti si atunci el o sa isi dea seama cum ii fara tine! Nu ai nimic de pierdut in asta pentru ca daca te iubeste cu adevarat o sa isi dea seama de ceea ce a facut!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Andandut):

Daca vrei sa detaliezi, ce a interpretat gresit?
ce fel de om e acela care chiar toarna pahar dupa pahar?

| motherfuckerstyle a răspuns:

M-am enervat la un moment dat si i-am zis ca imi vine sa-i dau una in gura ca sa taca, pfff a reactionat si mai urat, m-a apucat de fata apoi m-a impins.
Inca mai esti cu el? inteleg ca il iubesti dar nu.i poti permite sa faca asta.

| Nelamuritul a răspuns:

Stiu caum ii si eu m-am certat da m-am impacat repede, eu zic sa mai vorbesti CALM cu el si sa vezi ce si cum si daca chiar nu mere zic sa lasi de la tine de data asta si mai vezi pe parcurs.

| kmarianak a răspuns (pentru Andandut):

Multa putere si fii tare! Daca acum, la inceput de relatie sunteti asa, pe viitor cum va fi? Iar daca acum vede ca iti permiti si ii tolerezi atatea, mai incolo iti va fi si mai greu. Cu siguranta tu il iubesti, dar oare merita? Mai bine iei o decizie acum, chiar daca te doare, decat o viata de chin si stres. Tot tu suferi... Capul sus si inainte cu mult curaj!

| Nolkyz a răspuns:

Ma, mie mi se pare un infect jegos arogant.

| Liviucu a răspuns:

Doamne, ce-ti fac... Si eu care credeam ca sunt singurul baiat din lume care pune atat suflet ori vad ca tu esti de mii de ori mai profunda. In plus, cum poti sa accepti si sa ierti atatea lucruri din partea luiiiiii! Te baaaaaaaaaaaaaatttt! straight face